Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek

SgH

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam po 10mm'ach dalo mi za wysoka range jest to szeryf dla mnie to zbyt wysoko nie mam az takich umiejetnosci jak moge szybko spasc w okolice golda III czy gdzies mniej wiecej tam?

Opublikowano

Po prostu przegrywaj? Lataj po mapie tak, aby od razu paść i módl się, aby twój team przegrał :-D

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Nie ma sposobu na przegrywanie  :D

Graj po prostu i licz na to, że twój team nie będzie zbyt dobry.

Budowniczy
Opublikowano

No bo tak szczerze powiem poziom jest za duży jak na mnie.I gra mi nie sprawia przyjemnosci gdy nie wiem co mam robic :D w ct to pół biedy pilnuje bsa jak trzeba to rootuje i pomagam ale w tt to już biegam za drużyną :D

Opublikowano

No bo tak szczerze powiem poziom jest za duży jak na mnie.I gra mi nie sprawia przyjemnosci gdy nie wiem co mam robic :D w ct to pół biedy pilnuje bsa jak trzeba to rootuje i pomagam ale w tt to już biegam za drużyną :D

Ewentualnie kup drugiego cs'a na drugim koncie graj. Postaraj się wbić niższą rangę. Jak stwierdzisz, że już ogarniasz to wróć do tego.

LUB

Graj na razie na serwerach społeczności/DM/uproszczone zdobądź skila i wtedy wróć do rankedów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...