Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyReklama Teamcraft24.pl z dowodami

Mine1998a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie tu dałem to proszę o przeniesienie gdzie indziej

W Maju na Teamcraft24.pl zacząl robić sie inny klimat nie odpowiedni dla graczy. Najgorzej SB bo 1 z administracji był zazdrosny o H@ i wymyślił mała bajeczkę i zbanowali miłego i dobrego H@ i został sam HeadAmienem servera  zdegradował 1/3 administracji podobno że znali tego zbanowanego ex-h@ a  wogóle nie znali.

Tracą graczy i niech tracą ich dalej. Nie robię sobie konkurencji ani nic tylko podaje co robią na TC24.PL. 

Mam tu małe dowody w sprawie jak mnnie traktowali na Tsie. 

Miłego słuchania. :D

Trochę słabo słychać pogłośnijcie sobie

Rankiem będzie filmik pod tym linkiem [słaby net i za 70 min sie wgra]

https://www.youtube.com/watch?v=yfdFigx28oo&feature=youtu.be

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano
Od Maja Teamcraft24.pl Zaczął robić sie powoli zniesmaczony przez graczy. Najgorzej SB bo 1 z administracji był zazdro H@ i wymyślił mała bajeczkę i zbanowali H@ a on nim został i zdegradował 1/3 dobrej administracji i sam innych przyjął zganiając na innych że ktos inny dał.

Tracą graczy i niech tracą ich dalej. Nie robię sobie konkurencji ani nic tylko podaje co robią na TC24.PL. 

jak już piszesz dla ludzi to nie używaj swoich własnych skrótów, ni chu ni w oko nie rozumiem tego...

Kto że co i jak??

Wygląda mi to jak pisane przez 3latka, zero składu i ładu tutaj...

Wiem jedynie że ktoś był zazdrosny, że była zmiana administracji i tyle.

Antywarny - czekam na filmik

TEMAT

Opublikowano

@pablos11 poprawiłem sorka że bez skąłdu ale pisałem to w nerwach i w zmęczeniu tam też w nerwach trochę sie ciąłem bo ja byłem tam Modem kiedyś przed banicja H@ . Hamsko sie zachowują. Radio Maryje poszczają a potem wyśmiewają się z tego. Jak sie coś spytałem to odp Spier..... zamknij sie.  

Jutro bardziej to napisze i z sensem bo będzie, że nie mam poprawnej polszczyzny. chociaż że 4 miałem z polaka.

Nie robie konkurencji,żeby mieć u siebie graczy tylko pisze co się dzieje tam i jak szanują graczy. Właściciele po 4 technikum/liceum, a zachowują sie jak dzieci.

@ArekQPL

@Beszczelny

@Edit w pełni bedzie ok 6-9 godzina bo o 6 wstaje i nwm jak się wyrobie z filmem

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...