Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacja

adidas960

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, tak jak w temacie mam problem z instalacja cs go. Kupiłem kilka dni temu cs go, a dokładniej kumpel wysłał mi przez steam jako prezent. No i instalując go stanął przy 100% i nic ani drgnął. Wchodząc w folder Steam->steamapps->common->Counter-Strike Global Offensive jest tylko jeden plik o nazwie "installscript.vdf" o wadze 5 KB. Patrzac na steam w bibliotece mam niby ściągniete 4,8gb ale tego nigdzie nie ma. Wie ktoś co mogę zrobic? Bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

Jak 100% wbilo to ile czekales zanim zaczeles sie bawic? Dopoki gra sie nie zainstaluje to lezy w steamapps/downloading. Dlatego nie mogles znalezc csgo w steamapps/common.

Jak 100% wbilo to ile czekales zanim zaczeles sie bawic? Dopoki gra sie nie zainstaluje to lezy w steamapps/downloading. Dlatego nie mogles znalezc csgo w steamapps/common.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Miejsca na dysku mam dużo , a co do internetu nie mam radiówki, mam kablowy  100mb. Cały czas na 100% się zatrzymuje i nie chce przejśc dalej. Nie mam już pomysłów co mam zrobic :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...