Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3-4 sekundowe zatrzymania (0 FPS)

ZagajQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bez pieprzenia - mam czasem 2-3 sekundowe zawiechy , scinki , nie wiem jak to nazwac , dzieje sie to czasem gdy nagle ktos wyskoczy , otworzą sie drzwi (sektor25) , wybuchnie granat , jak juz nie zyje (odlicza czas do respawnu) albo od tak sobie.

Wyglada to tak ze nic sie nie dzieje na ekranie - nagly spadek FPS do 0. Zero ruchu , zero dzwieku , nic.

Jest tak przez 2-3 sekundy , po czym wszystko wraca do normy , na jakies pare min.

Myslalem poczatkowo ze to przez wczytywanie textur ,roznych rzeczy itp , ale grajac parenascie min na jednej mapie z tymi samymi osobami zdazyloby sie wszystko wczytac 10 razy. 

To nie moze byc wina sprzętu , jest naprawde dobry (wystarczający) 

CPU : Intel Pentium 3550M (2x  2,3GHz)

Ram : 4GB

Typ systemu : 32 bity (procesor x64)

Grafika : AMD Radeon HD 8570M (lub zintegrowana Intel HD Graphics)

Wyprzedze posty typu "moze to wina internetu" - mam LTE (smartdom) , TAKICH lagow nie mam. Chodz mi o spadek FPS do 0 na 2-3 sekundy. 

Nie jestem pewny z jakiej karty graficznej korzysta CA. Nie jestem pewny czy win 8 ma tutaj znaczenie. Nie wiem czy fakt ze gram na laptopie ma znaczenie.

Nie wiem jak zwiekszyc wydajnosc na win8 w menadzeze zadan , tak jak to bylo na win7. 

Rady z czyszczeniem Ccclenerem , antywirusami tez nic mi nie pomoga.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Witam. Bez pieprzenia - mam czasem 2-3 sekundowe zawiechy , scinki , nie wiem jak to nazwac , dzieje sie to czasem gdy nagle ktos wyskoczy , otworzą sie drzwi (sektor25) , wybuchnie granat , jak juz nie zyje (odlicza czas do respawnu) albo od tak sobie.

Wyglada to tak ze nic sie nie dzieje na ekranie - nagly spadek FPS do 0. Zero ruchu , zero dzwieku , nic.

Jest tak przez 2-3 sekundy , po czym wszystko wraca do normy , na jakies pare min.

Myslalem poczatkowo ze to przez wczytywanie textur ,roznych rzeczy itp , ale grajac parenascie min na jednej mapie z tymi samymi osobami zdazyloby sie wszystko wczytac 10 razy. 

To nie moze byc wina sprzętu , jest naprawde dobry (wystarczający) 

CPU : Intel Pentium 3550M (2x  2,3GHz)

Ram : 4GB

Typ systemu : 32 bity (procesor x64)

Grafika : AMD Radeon HD 8570M (lub zintegrowana Intel HD Graphics)

Wyprzedze posty typu "moze to wina internetu" - mam LTE (smartdom) , TAKICH lagow nie mam. Chodz mi o spadek FPS do 0 na 2-3 sekundy. 

Nie jestem pewny z jakiej karty graficznej korzysta CA. Nie jestem pewny czy win 8 ma tutaj znaczenie. Nie wiem czy fakt ze gram na laptopie ma znaczenie.

Nie wiem jak zwiekszyc wydajnosc na win8 w menadzeze zadan , tak jak to bylo na win7. 

Rady z czyszczeniem Ccclenerem , antywirusami tez nic mi nie pomoga.

Spróbuj na początek zmienić ustawienia,na niższe,trzeba przetestować wszystko,daj tak jak moje i zobacz co się będzie działo:

post-726415-0-55186300-1431413721_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...