Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-7 Czołg czy beznadzieja.

M.P_xD_

Jak oceniacie czołg IS07  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jest świetny?

2. 2. Czy warto w niego iść

3. 3. Jest gorszy niż kiedyś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym poruszyć temat o ciężkim czołgu, jakim jest IS-7.
Ostatnio wiele znajomych z klanu, z podwórka itp..., skarżyło się na wielką wadę tego czołgu, jaką jest pancerz. Literkowo(jak to mówi Faja) wszystko wygląda w porządku, lecz niektórzy posiadacze zauważyli jak łatwo jest przebić ten czołg.
Według mnie, czołg ciężki powinien mieć dwie zalety; działo i pancerz. Oczywiście IS-7 ma działo całkiem niezłe lecz gdy się skontuje, ma bardzo czuły punkt jakim są lampi.
Gdy się nie skontuje, dolna płyta, która staniowi 1/2 część podwozia to jego pięta achillesa.  Zrobię tutaj pewną ankietę.

Bardzo lubiałem czołg IS-7, lecz gdy zmiejszyli jego pancerz nie był traktowany już jako bestia, lecz całkiem łatwo przebijalny czołg. Ma także mało HP, więc łatwa "schodzi" na "hita" od arty.

Opublikowano

Jako, że mam 2k bitew to się wypowiem, że czołg według mnie jest jednym z lepszych heavików. Jedyna wada działa to jak wiadomo celność, a co do pancerza nie mam żadnych zastrzeżeń. Wiadomo, że złoto i tdki będą Ci przebijać tą boczną płytkę na sidescrapie, ale wtedy po prostu odpuszczasz taka miejscówkę i jedziesz gdzie indziej.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Oj oj moim zdaniem jest to Veteran jak poprowadzić go doskonale to może być Liderem bitew [Liczy się też doświadczenie gry]

Ale moim zdaniem to Najlepeszy czołg

76561198115213832.png

Opublikowano

Podobno dostał Buffa w nowym Patchu ;), Norbi go opisał i pokazał na filmikach, według mnie po tym Buffie jest całkiem, całkiem :).

Opublikowano

Wystarczy wiedziec jak sie ustawic aby poszedl rykoszet, wiadomo trzeba grac z glowa a nie zaraz dzida do przodu i wtedy wychodzi calkiem ladna bitewka.

Opublikowano

Całkiem dobry czołg. Pancerz potrafi rykoszetować, armata dość celna (jak na radzieckie standardy) z dobrą penetracją.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Close combat, hulldown - zapoznaj się z  tymi pojęciami i będziesz wiedział jak grać isem7.

Żadnych sidescrapów - po co sobie obniżać pancerz?

Opublikowano

Nie odczuwam, że jest słaby. Wręcz przeciwnie jak dla mnie jeden z najlepszych HT na X tierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...