Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Cos ostatnio mi sie jebie skill. Przed kupnem konta w Skillu bylo wszystko ok. Pogralem sobie na nowym koncie jeszcze przed zakupem (2 dni) i bylo wtedy ok. Ale zaczelo wszystko sie walic jak juz kupilem konto, dokladniej tak z 1-2 dni po tym. Zaczela sama mi sie grafika zmieniac po wejsciu na jakas mapke. Ale to nie wszystko.. Mam postac na perma GAFE (na plecach rakieta) ,zaczela mi sie sama zdejmowac ,nie mam pojecia jakim cudem.... I na dodatek kupilem za Cash nowy celownik taka kropke i mi sie sama zaczela zmniejszać ,ze bylo ledwo co ją widać.. Zrobilem reinstall Skilla i nie pomogło. Nie mam pojecia co juz robic.. prosze o wsparcie.

Opublikowano

Może ci sprzęt nawalać. Jaką masz kartę graficzną i procesor?

Procek Intel Core i5 3350P 4x3,10 GHz a grafa nvidia geforce gtx 650 ti boost. Inne gry typu Fifa 15 ,wszystko ok. Tylko Skill jak na razie ;x

Opublikowano

Z tym najemnikiem to jest bug, ja też tak mam. 2x do nich pisałem i nic, jedynie dostałem 10xłysego na 7dni. Możliwe, że z tym celownikiem też bug. Napisz do supportu co się dzieje, może Ci jakoś pomogą.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...