Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Elium.pl

ikros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje mi się aby hack był wgl tam potrzeby z takiej racji że to serwer esay/4fun ;) ale + za chęci

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Binke ? ( chodzi ci o omijanie patchera ? ) wystarczy zmienić nazwę pliku z msvrp100.dll na Binka(czy co kolwiek).exe

PS. Mnie bardziej zastanawia jak on wyciągnął IndexKey i PackKey bo potrzebuje tego ;]

Opublikowano

Binke ? ( chodzi ci o omijanie patchera ? ) wystarczy zmienić nazwę pliku z msvrp100.dll na Binka(czy co kolwiek).exe

PS. Mnie bardziej zastanawia jak on wyciągnął IndexKey i PackKey bo potrzebuje tego ;]

Mnie też to ciekawi :D Również tego potrzebuje. Więc gdyby ktoś posiadał to podsyłać :D

slgbil.jpg

Opublikowano

By grać na wh na Eliumie trzeba być jednak "kimś" ale plus leci z pewnością.

To, że jest coś według mnie zbędnego nie oznacza, że nie należy nagrodzić pracy autora :)

Opublikowano

Ma ktoś kamermoda na elium? lub ip serwera?

IP - 46.105.101.122
Porty
Logowanie  - 11002
CH1 - 13000
CH2 - 17001
CH3 - 18000
CH4 - 20000
Login packet - 6F

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ma ktoś obejście? :/

Ma ktoś obejście lub objaśni jak zrobić? Szukałem poradników, ale zaden z nich nie przynosi skutku... ;/

Opublikowano

Ma ktoś obejście? :/

Ma ktoś obejście lub objaśni jak zrobić? Szukałem poradników, ale zaden z nich nie przynosi skutku... ;/

Jak odpalisz obejściem i sie zalogujesz to automatycznie Cie wyrzuca, na marne szukałeś ;)

Opublikowano

Jak odpalisz obejściem i sie zalogujesz to automatycznie Cie wyrzuca, na marne szukałeś ;)

Podobno ktos ma takie co dziala

4uc581.jpg

Opublikowano

Podobno ktos ma takie co dziala

Mają, na ich miejscu tez bym nie dawał bo administracja Elium co chwile dodaje aktualizacje ktore zapobiegaja temu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...