Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homoseksualizm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym dzisiaj poruszyć pewien temat tabu, mianowicie czy homoseksualizm to choroba? Ja jestem osobą tolerancyjną, więc mi to nie przeszkadza. A Wy co sądzicie na ten temat? Jestem bardzo ciekawych Waszych opinii. Proszę tylko bez flame, każdy ma prawo do szacunku.

Pozdrawiam.

PS Cichy albo Karvylea, nie wyrzucajcie, to że mam mało postów nic nie znaczy.

Opublikowano

Nikt nikomu do łóżka nie zagląda i zaglądać nie chce, więc dopóki zostaje to w ich sypialni jest okej, ale te wszystkie parady i domaganie się nie wiadomo czego, jest śmieszne i żałosne.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

tak, to jest choroba na którą nie ma lekarstwa :)

mi tam oni nie przeszkadzają.. ich sprawa co "robią" ale niech nie pokazują tego publicznie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Szczerze to nie wiem, gimper wyprał mi mózg.

Opublikowano

Mam dośc dobrą stycznośc z gejami, znam ich mnóstwo a wszystko to poprzez mojego przyjaciela, który tez jest gejem i wypowiem się z mojego doświadczenia: Mój przyjaciel, mimo iż ma takie zboczenie jest najlepszym kumplem jakiego miałem, zawze mogę na niego liczyć, zawsze mi  pomoże w ciężkich sytuacjach, mało tego, nie narzuca się ze swoją orientacją (czasem sie mi pochwali kogo to nie przeleciał i jakiej to pały nie tachał, ale nie robi tego często), jego znajomi to też ułozeni młodzi ludzie, którzy nie afiszują się z tym zboczeniem. Nie mam do nich absolutnie nic, ludzie do rany przyłóż ALE tylko dopóki trzymaja się pewnych granic. Mi na szczęścio nie przypadł zaszczyt poznać geja, który informuje o tym cały świat i czuje się dumny, taki pozer. Wysnuwam więc opinię, że sa 2 typy gejów:

-z powołania - ludzie niesamowici, pomocni, bezinteresowni, spokojni

-dla pokazu - tempić to dziadostwo.

A no i kwestia choroba czy nie, homoseksualizm ma taką zaletę, że nie ma prawa bytu, 2 samce się nie rozmnożą, tak samo jak samice, więc wystarczy ignorować a będzie okej, to sie nie rozprzestrzeni ;)

sygna.png

Opublikowano

Choroba, takich to najlepiej gdzieś wywieść.

Nie toleruję, nie lubię i nie chce aby w przyszłości moje dziecko wychowywało się w świecie gdzie dwóch lalusiów ślini się na chodniku.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kłótnia o bądź co bądź tylko słowo jest bezsensowna, toteż proponuje jej nie nawet nie zaczynać.

Jedno jest pewne, homoseksualizm jest pewnego rodzaju odchyleniem od normy, ale nie interesuje mnie to, jeśli nie ingeruje to w żaden sposób w moje życie, czyli jesli tego nie widze i żaden gej się z tym nie afiszuje.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Kłótnia o bądź co bądź tylko słowo jest bezsensowna, toteż proponuje jej nie nawet nie zaczynać.

Jedno jest pewne, homoseksualizm jest pewnego rodzaju odchyleniem od normy, ale nie interesuje mnie to, jeśli nie ingeruje to w żaden sposób w moje życie, czyli jesli tego nie widze i żaden gej się z tym nie afiszuje.

To tylko dyskusja, wymiana zdań, żadna kłótnia.

Opublikowano

Napisałbym coś, ale pewnie dostałbym bana za szerzenie nazistowskich ideologi. Uważam że to choroba która prowadzi do pedofilii.

linki w górę

Opublikowano

Nic do tego nie mam dopóki osoby takie nie zaczynają się wyrywać na siłę tylko dlatego iż mają odmienną orientacje seksualną 

­

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierząt

To jest uwarunkowane naturalnie, więc takie małe sprostowanie ;) Choroba ? Hmm... jaki taki down, który występuje naturalnie u innych zwierząt to, to w sumie też można zaliczyć do choroby, ale tutaj jest to raczej przysadka mózgowa i te sprawy. A do tych palących nienawiścią to lepiej, aby wasze dzieci przez przypadkiem nie stały się homoseksualistą :) Z tym na prawdę różnie bywa.

pyhvh7E.png

Opublikowano

A no i kwestia choroba czy nie, homoseksualizm ma taką zaletę, że nie ma prawa bytu, 2 samce się nie rozmnożą, tak samo jak samice, więc wystarczy ignorować a będzie okej, to sie nie rozprzestrzeni ;)

Właśnie to nie do końca tak jest, bo to wpływa na nas wszystkich. Jak napisałem wcześniej, jest okej, dopóki się z tym nie afiszują, ale spójrzcie na to z innej strony. Społeczeństwo się starzeje, rodzi się coraz mniej dzieci itp., a wpływ na to mają także geje, którzy właśnie nie mogą się rozmnażać, co bądź co bądź zagraża naszemu gatunkowi i może się to wydawać odległe oraz nierealne z naszego punktu widzenia, lecz liczba takich ludzi rośnie z każdym dniem, a każda zmiana naturalna wymaga długiego okresu, więc to, co teraz wydaje się zupełnie niegroźne, może się takie okazać.

Jednak nie da się nic z tym zrobić, więc nie ma co się pluć. Chciałem tylko, byście popatrzyli na to trochę inaczej.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie przeszkadza mi to kompletnie, jeżeli kogoś interesuje ta sama płeć to spoko. Nawet jak idą spokojnie ulicą za rękę czy coś to okej, ale te parady są jak już ktoś wspomniał żałosne i niepotrzebne moim zdaniem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Według mnie homoseksualizm jest chorobą, ale to nie znaczy że tego nie toleruje.

Uważam, że jest to choroba gdyż człowiek od dawna został stworzony, aby być w związku z płcią przeciwną.

W naszym organizmie gdy coś jest inaczej nazywa się tu upośledzeniem bądź chorobą.

W przypadku homoseksualizmu też tak jest, jest wiele chorób psychicznych.

Homoseksualizm jest przeze mnie tolerowany jeśli para nie obnosi się z tym.

Kobiety jeszcze ujdą, ale gdy widzę facetów całujących się na ulicy to mnie mdli...

Homoseksualizm jest OK, tylko jeśli nie jest "dla szpanu" ani gdy homoseksualiści nie mają potrzeby obnosić się z tym.

Opublikowano

-z powołania - ludzie niesamowici, pomocni, bezinteresowni, spokojni

Zauważyłem że my Polacy bardzo łatwo popadamy w skrajność. Co to znaczy że "gej z powołania - człowiek niesamowity" - bo można z nim normalnie porozmawiać, to już jest niesamowity? To że się zachowuje jak normalny człowiek nie czyni go niesamowitym zresztą jest dużo uczynnych, bezinteresownych i spokojnych ludzi którzy nie są gejami. 

Granica jest wtedy gdy jeden gej z drugim bawią się ze sobą w domu, tam mnie szczerze mówiąc to nie interesuje ale gdy odnoszą się do siebie i pokazują swoją seksualność publicznie to już jest problem, a jesteśmy już w takim stadium że coraz więcej osób tak robi i oczywiście zwrócenie uwagi równa się braku tolerancji. Niestety ludziom się powywracało w głowie i cóż poradzić. Zresztą trzymania się za rękę to też powinno być tabu bo powiedzmy sobie szczerze sieje to zgorszenie wśród młodych ludzi (mówię tu o przedziale wiekowym do 10 lat). Homoseksualizm jest jak choroba psychiczna, powinno się to leczyć i tyle. Jeszcze po takiej terapii gej Ci podziękuje, że dotyka cycki a nie styka się antenkami ze swoim partnerem.  

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...