Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia wideo

KRuLCriPerUuW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taką prośbę do osób dobrze znających się, a mianowicie potrzebuje najlepsze waszym zdaniem ustawienia wideo, które by się dobrze sprawdzały do rozdzielczości 1920x1080p ( monitor panoramiczny 16:9 ) Prosiłbym jeżeli już byście chcieli mi pomóc ujęli w to ten cały autolising itp., komputer mam dobry, więc z niczym nie powinno być problemu, jednak ja nie chce czerpać dobrego wyglądu tekstur w grze tylko abym osiągał dobre wyniki. Bardzo was proszę o pomoc, z góry dziękuje.

PS: Na jaki poziom najlepiej ustawić jasność ?

Opublikowano

Jasność suwakiem maksymalnie w lewo. Ustaw wszystko na minimalne, wyłączone (prócz renderowania wielordzeniowego), antyaliasing 2xMSAA, filtrowanie tekstur żadne, detale shadera wysokie, albo niskie wedle preferencji. Jeszcze możesz cienie ustawić na średnie, albo niskie (pod żadnym pozorem bardzo niskie, gdyż wtedy są usuwane, niektóre cienie i przez to nie zawsze zobaczymy nadchodzącego przeciwnika).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...