Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uzywac "a" na adc.

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak uzywac "a" na adc itd? W sensie jak z tego korzystac, w jakich sytuacjach, bo wiele razy klikalem a probujac uciec czy cokolwiek i nie bardzo cokolwiek sie dzialo :D rzadko kiedy gram na adc i nie mialem jeszcze okazji tego ogarnac

Opublikowano

to jest tzw orb walking polega na tym ze uciekajac od kogos idziesz i atakujesz w tym samym czasie swietnie do sie sprawdza np. w vayne kalista czy ashe

Wymaga sporo nauki klikasz ppm lpm i a w tym samym momencie i wtedy wykonujesz atak do tylu podczas ruchu polecam zmienic w pliku conf A na lpm wtedy tylko wciskasz ppm i lpm

Opublikowano

Przed chwilą uczyłem właśnie pewnego ziomka jak z tego korzystać xD

W skrócie używaj tego ciągle zamiast PPM, jak chcesz zlasthitować danego creepa czy uderzyć jakiegoś championa to najeżdżasz na niego i klikasz "a", używaj tego do kitowania, a jak grasz Kalistą to napierdalasz tylko "a a a a a" bo nawet się nie opłaca PPM. 

Kiedyś sam będziesz używać tego w każdej sytuacji, nawet na melee championach.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Klikasz a lewym na championa/miniona którego chcesz zaatakować i prawym przyciskiem myszy na ziemie. I tak cały czas, ja to ogarnąłem w około tydzień, używam tego teraz na wszystkim czy to gram na adc czy nawet na topie poprostu lepiej mi się z tym gra 

#JebacSygnatury

Opublikowano

to jest tzw orb walking polega na tym ze uciekajac od kogos idziesz i atakujesz w tym samym czasie swietnie do sie sprawdza np. w vayne kalista czy ashe

Wymaga sporo nauki klikasz ppm lpm i a w tym samym momencie i wtedy wykonujesz atak do tylu podczas ruchu polecam zmienic w pliku conf A na lpm wtedy tylko wciskasz ppm i lpm

To jest wtedy kitting... ,a nie orbwolking.... ,mylisz pojęcia... ,niby drobnostka.... ,ale będę się czepiał... tak samo jak ktoś mówi ,że q morgany to stun...

@top a używa się wtedy ,kiedy jest dużo celów zazwyczaj... albo jest dynamiczna akcja... ,to zależy od przyzwyczajenia i od tego jak grał gracz ,ja ogólnie prawie zawsze z a korzystam,czasami z ppm... różnie bywa,ale ogólnie lepiej mi z a gra się... :) ,kwestia przyzwyczajenia wygody i podejścia gracza

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...