Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client 40k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, w jaki sposób mogę skonfigurować clienta PL'a pod swój serwer? jeszcze kiedyś jak się w to bawiłem to IP i porty ustawiało się w root. swoją sourcową binkę zamieniam z binką PL'owską i co dalej? dzięki za pomoc :)

Gość Lajk™
Opublikowano

Hmm.. najlepiej pobrać sobie gotowego clienta.. Na devie / epvp i innych forach jest ich dużo. :)­

Opublikowano

ale ja nie chce gotowego bo nie wiadomo jaki syf tam się znajduje. w jaki sposób przerobić clienta pl/sg pod siebie? z tego co wiem to ip i porty znajdują się teraz w binkach, to przy kompilacji swojej binki gdzie mam wpisać te dane? z góry dzięki za odpowiedzi.

ps. pobrałem też clienta exaliona ale po zmianie ip i portów w rootach nadal błąd łączenia z serwerem.

Gość Lajk™
Opublikowano

ale ja nie chce gotowego bo nie wiadomo jaki syf tam się znajduje. w jaki sposób przerobić clienta pl/sg pod siebie? z tego co wiem to ip i porty znajdują się teraz w binkach, to przy kompilacji swojej binki gdzie mam wpisać te dane? z góry dzięki za odpowiedzi.

ps. pobrałem też clienta exaliona ale po zmianie ip i portów w rootach nadal błąd łączenia z serwerem.

Teraz z clienta PLa nic nie zrobisz, musiałbyś wykorzystać troszkę starszego.

Każdy client , nawet PLowski ma syf, od ciebie zależy co z tym syfem zrobisz :D

­

Opublikowano

Teraz z clienta PLa nic nie zrobisz, musiałbyś wykorzystać troszkę starszego.

Każdy client , nawet PLowski ma syf, od ciebie zależy co z tym syfem zrobisz :D

­

ale ten plowski nie ma zbugowanego syfu ;) da się jakoś nowego clienta przerobić na odczyt ip i portów z rootów? ewentualnie co dokładnie trzeba dograć do starszego clienta aby były wszystkie nowości aktualne z pla oraz działały z gejmem 40k? pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...