Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO i steam.

Patrykokosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jak w temacie. Mam dość nietypowy problem z steam oraz CS:GO. Jakiś miesiąc temu sprzedałem swoje główne konto, (na którym był między innymi CS:GO) Wszystko pięknie i ładnie. Ostatnio postanowiłem ponownie nabyć steam, na którym jest kupiony CS:GO. Po wejściu na konto zobaczyłem taki komunikat:

http://screenshooter.net/100628603/sjrnrel

Ponoć gra nadal należy do mojego starego konta. Co teraz zrobić?

Opublikowano

Na tym koncie steam nie masz kupionego CSGO, lub jest to jakiś błąd steam.

Wyświetla tak ponieważ masz zainstalowany csgo z innego konta (yaaakas2) i dlatego wyświetla prośbę o udostępnienie gry.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Już wyjaśniam problem dzieciaki.

Masz 2 konta steam, na 1 masz gre CS:GO a na drugim jakąś inną gre.

Jeżeli zalogujesz się na drugie konto widzisz na nim CS:GO ale jest jasno napisane ,że nalezy do uzytkownika 1 konta steam.

Wiec mozesz normalnie grać sobie na cs'ie 1 uzytkownika do czasu aż taki idiota pomyśli ,że ma CS:GO na dwóch kontach i może jedno sprzedać.

Wtedy idiota sprzedaje pierwsze konto bo wie ,że na drugim też ma CS:GO no i pan kupiec zmienia e-mail itd Wycofuje autoryzacje konta drugiego czyli usuwa dostep cs;go ze swojego konta na twoje konto i wtedy taki komunikat sie wyswietla. 

Zostaje Ci kupić CS:GO i walnąć sie w głowe ^^ Na taki minus nie wyszedłeś ja kiedyś wysłałem 50euro w ofercie niechcacy komuś za darmo ;) I nie płacze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...