Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, wbijanie rangi

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilą mój kolega powiedział mi że jak się gra tylko w 2 osoby (duo) to ranga szybciej się wbija. Czy to prawda?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@Noroxor2433 No tak ale ty teraz mowisz o randze, ze jak ktos ma wyzszą to wiem. Ale chodzi ogólnie duo

W sensie jak gramy w 4 osoby, kolega ma s6 i gra z g1,g3,s6 to raczej mu więcej tak da? czy nie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Będąc osoba o niższej randze i grając z wyższymi rangi, dostajesz więcej pkt. ELO, ponieważ grasz "ponad swój poziom" co przyspiesza wbicie rangi. Również zależy do od przedziału między rangami.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Ja osobiście wbiłem LE grając z kałachami i goldami, więc raczej nie :/

Opublikowano

Ja osobiście wbiłem LE grając z kałachami i goldami, więc raczej nie :/

W pewnym sensie to jest w c**j dziwne ale.. Próbowałem wczoraj spaść z eagla na szeryfa (plan jest do S1) Musieliśmy przegrać 12 meczy i dostać 2 bany żebyśmy spadli. W końcu jak spadliśmy kolega wyłapał 25dni ov za griefing.

Ten awans i drop jest zjebany kompletnie.. Albo awans na szeryfa grając z goldami (smurfy) >.<

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...