Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyeliminowanie Trolli z gry - czy to możliwe?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, czy jest 100% szansy na to, aby doszczętnie  wyeliminować trolli z gry już w samym lobby? Jeśli taki system zostanie wprowadzony, to będzie do dobre posunięcie, lecz musiałby być on bardzo dokładnie przeanalizowany oraz dopracowany co do joty. 

http://polscygracze.pl/wyeliminowanie-trolli-z-champion-select-kolejne-zapewnienia/

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

to jest niemozliwe do zrobienia poniewaz nie kazdy musi od razu flamic w lobby a zeby zrobic to co do joty to musieli by wyjsc z zalozenia ze co np. 3 gracz to troll i po samym napisaniu jako 2 lub 3 mid powinien byc juz wyrzucany z lobby co oznaczalo by zwiekszenie czasu oczekiwania na mecz gdyz praktycznie w 1/3 pokoje jest gosc ktory sie kloci wiec jest to awykonalne Szukanie meczu trwalo by dluzej niz rozpoczecie go w trybie draftu

Opublikowano

Nie jest możliwe wyeliminować trolli w 100%

Ale napewno da się ograniczyć, czego bardzo życze Riotowi.  ;) 

jbzoKz9.png

Opublikowano

Trolle zawsze będą. Nawet jak ja zawsze gram "normalnie" to gdy się zdenerwuję to od czasu do czasu potrolluje.

Opublikowano

Trolle zawsze będą. Nawet jak ja zawsze gram "normalnie" to gdy się zdenerwuję to od czasu do czasu potrolluje.

Normal normalem, ale chodzi o rankedy, gdzie grasz jednakowoż, aby coś ugrać, wyżej się wybić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

post z tamtej strony:

Można zwyczajnie w ekranie wyboru wprowadzić coś na zasadzie Vote to kick i jeśli 3 osoby z lobby zgodzą się wyrzucić uciążliwego gracza

kickowanie w celu kasowania trolli... 

a co jeśli będzie 3 debili który 4Fun albo z innego powodu będą kickować WSZYSTKICH ?...

co do samego pomysłu na to...

nie ma najmniejszego sensu tego robić... trolle były są i będą zawsze...

sam czasami się bawię ( ofc. jeśli już to tylko na normalach... przeważnie xD )

ale żaden "system" nie będzie wykrywał skutecznie "trolli" i ich "eliminował"

to prawda że "mid of feed" czy jak mi się niedawno udało zobaczyć fajna

wiadomość w lobby: "hello guys, i go troll ok ?"

poszedł w Troll i gra jakaś tam sobie była... przegraliśmy... mało że troll to i AFK w pakiecie...

w każdym razie... jak ktoś nie chce trolla w teamie... można sobie zrobić TEAM...

5 osób... albo 3 osoby i iść na 3v3... 

mając Full team... macie 0% szans ze w waszym teamie będzie troll...

to jest JEDYNE w 100% SKUTECZNE niszczenie trolli

Opublikowano

Pojscie double mida czy double topa to nie troll i NIE MAM prawa dostać kary za to. Wiec nie, nie wyeleminuja "trolli" bo one nie istnieją. Są ludzie, którzy grają jak chcą a że nie dostali swojej linii mimo, że prosili i zapewniali że dobrze grają to mają prawo się wkurzyć i sie zbuntować. Ja mid or feed nie pisze ale jak typ perfidnie mi zabral linie i feedowal to juz nikomu nie ufam.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Pojscie double mida czy double topa to nie troll i NIE MAM prawa dostać kary za to. Wiec nie, nie wyeleminuja "trolli" bo one nie istnieją. Są ludzie, którzy grają jak chcą a że nie dostali swojej linii mimo, że prosili i zapewniali

że dobrze grają to mają prawo się wkurzyć i sie zbuntować. Ja mid or feed nie pisze ale jak typ perfidnie

mi zabral linie i feedowal to juz nikomu nie ufam.

Dokładnie, gracze wytykający innom graczom szczegóły (zrobiłeś zły item na jungle albo supporta lub robisz swój build a ktoś się do tego przyczepia to powinien być od razu banowany, gdyż osoby kierujące się zasadami summoners riftu są śmieciami i dla nich zrobienie przez kogoś innego buildu to już troll.

Trole nie są zagrożeniem bo i z nimi można grać, ale gracze którzy nie akceptują stylu gry drugiej osoby są jeszcze gorsi niż trole.

Opublikowano

Nie da się w 100% wyeliminować osób które trollują a nawet z nią można nie raz wygrać mecz jedynie trzeba dobrze grać i zgrać się z team to jest droga moim zdaniem do sukcesu :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...