Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak trzymać bańki na pl'u

DestrutioN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ,mam mały kłopot ponieważ ostatni raz grałem na pl'u 1.5 roku temu grałem kapłanem :).Nie zabardzo interesowałem się stylami jego gry doszedłem dzisiaj do gildi w której zapytano mnie czy potrafi trzymać bańki .Lecz problem w tym że nie mam o tym bladego pojęcia prosił bym was o wytłumaczenie mi jak trzymać bańki.

z góry dziękuje za pomoc ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym Ci pomóc ale nie pamiętam już dokładnie. Możliwe, że chodzi o umiejętnośc, która daje całemu pt bańkę ale w zamian odbiera ci hp i mp co sekundę, może maja na mysli, czy potrafisz to dobrze kontrolować, aby utrzymać sie jak najdłużej.. Zapytaj ich, przecież się nauczysz, lepiej sie przyznać i robic postępy niż walić ściemę a w razie potrzeby nie umieć ;)

sygna.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ale co to jest nietykajka i mozesz wyjasnic na czym polega uzycie dobrych dodgeow?

wlasna banka, dodgowanie skillow przez skill ktory otrzymujesz za wykonanie questa na wyzszym lv :P pod K masz podglad tego skilla

dobry dodge to uzycie dodge skilla w odpowiednim momencie, najlepiej na flashu od luka itd, nie dac sie wychujac na zmiany kierunku postaci oraz jak woj rzuca skilla w wyskoku ;p praktyka i zalapiesz

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...