Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki douszne do 100 zł

Pharronida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej.

Poszukuję takowych, i czekam na polecenia jakichś konkretnych modeli, bo nie znam się na tym. Najlepiej żeby były dostępne w sklepach sieciowych typu Media Markt, RTV EURO AGD. Mój budżet to 100, ew. 120 zł. Jeśli chodzi o model telefonu (nie mam pojęcia czy ma to jakieś znaczenie), jest to iPhone 4s. Słucham dużo "darcia mordy", także miło gdyby były zoptymalizowane do takiego gatunku muzyki.

Z góry dziękuję, odpowiedzi nagradzam plusikami. 

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Polecam TDK, bardzo mocny bass i dobra jakość :), używałam, ale nauszne, a jak wiadomo douszne TDK (Głównie basówki), mają lepsze brzmienie i jakoś muzyki.

Opublikowano

Polecam: PIONEER SE-CL711-K genialny bass i jakość dzwięku, + dobrze wygłuszaja otoczenie ;) posiadam i jestem jak najbardziej zadowolony, lepsze niz kazde moje dotychczasowe słuchawki douszne

Opublikowano

Koleżanka wyżej już wspomniała o TDK, także i ja cos dorzuce od siebie. Według mnie właśnie te słuchawki powinieneś wybrac, dostaniesz je za mniej więcej 5 dyszek. Mimo, iż cenowo są dość tanie, jakością powalają. :D

Tu możesz przeczytać więcej na ich temat. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...