Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyto prawda że Ethana powróci?

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,kiedyś grałem pare miesięcy temu na takim metinie jak Ethana.eu (Może kojarzycie) I z tego co pamiętam upadł bo było luda chociaż ze był fajny i słyszałem że ma powrócić czy to prawda ?

Opublikowano

Jedynym sposobem na przekonanie się czy to prawda jest śledzenie strony serwera lub działu zapowiedzi, z nadzieją że admini opublikują tam o nim wpis.

who cares?

Opublikowano

Ok Thx

Piszą że wkrótce zrobią tego metka tylko że S2 napisał to gm 27 września jak myślicie do którego by go mogli zrobić ?

Opublikowano

Tego nikt nie wie jak sam administrator. Ja mam małe zaufanie do serwerów które OD TAK sobie upadają. 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Pasjonat
Opublikowano

Ok Thx

Piszą że wkrótce zrobią tego metka tylko że S2 napisał to gm 27 września jak myślicie do którego by go mogli zrobić ?

Zależy co mają w planach, nad niektórymi plikami niektóre ekipy pracują miesiącami, tworzą mapy, questy, modyfikują postacie itp. a niektóre robią sklejki, reklamę i serwer startuje. To wszystko zależy właśnie od rozbudowania projektu, a informacji o możliwej dacie startu (o ile w ogóle takowy będzie) to nie mamy informacji, póki co.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Thx a taki metek jak chcą dobrze go zrobić może potrwać nawet więcej niż rok ? budowa jego

Pasjonat
Opublikowano

Thx a taki metek jak chcą dobrze go zrobić może potrwać nawet więcej niż rok ? budowa jego

Może tyle trwać, z tym problemu by nie było. Wątpię jednak, że w tym wypadku tak będzie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

­

Ethane mial robic surek chyba z izumim... jeden z nich jest skonczony totalnie.

Też tak słyszałem, jednak surek stworzył kompletnie inny serwer.

­

QufL90L.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Server byl spoko :) ale kiedy wprowadzili nowy dungeon wszystko sie zaczelo sypac :D pamietam ostatnie dni servera xD 17-30 osob online :D.Admistracja fajna byla gadalem kiedys na tsa nawet na kanal gildyjny wbijali czasami :D zreszta przynajmiej napisali ze server padnie :) a nie jak na malesti mydlenie oczow bylo ze bedzie reklama za 2k :D

Gość Lajk™
Opublikowano

Słyszałem że Izumi chce robić Ethane ale znając jego i Surka - Szybko padnie.­

Opublikowano

Słyszałem że Izumi chce robić Ethane ale znając jego i Surka - Szybko padnie.­

Jest taki mały problem, moje serwery stoją i mają się dobrze, ja nie mam w planach żadnej ethany stawiać, izumi ma w planach stawiać Ethane prawdpodobnie 20 czerwca, ja do tego projektu tylko udostępniam serwery dedykowane czyt.(Strona www/forum/serwer gry).

Legenda Metin2!

sig_team.png

Gość Lajk™
Opublikowano

Jest taki mały problem, moje serwery stoją i mają się dobrze, ja nie mam w planach żadnej ethany stawiać, izumi ma w planach stawiać Ethane prawdpodobnie 20 czerwca, ja do tego projektu tylko udostępniam serwery dedykowane czyt.(Strona www/forum/serwer gry).

Twoje serwery? jakbyś zrobił serwer od zera to zgodził bym się z twoim orzeczeniem ;d

­

Opublikowano

Jeśli izumi stawi Ethane to nie ma co się cieszyć bo jego serwery padają jak muchy.

Fajnie by było pograć na Ethanie ale pod warunkiem że zrobi ten serwer osoba która ma chociaż trochę oleju w głowie.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jeżeli dużo osób chciałoby zobaczyć ethane to czemu by nie ;)

Chcielibyście całkowicie starą ethane czy na silniku source ?

Jakieś nowosci typu pasy itd czy tylko przydatne rzeczy typu 5 stron ekwipunku ?

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Jeżeli dużo osób chciałoby zobaczyć ethane to czemu by nie ;)

Chcielibyście całkowicie starą ethane czy na silniku source ?

Jakieś nowosci typu pasy itd czy tylko przydatne rzeczy typu 5 stron ekwipunku ?

Stara ethana jaka byla bez pierdolonych pasow itp.Szkoda ze czasy boj syr smiercio minely :/ stary metin :( teraz nawpierdalaj dodatkow az sie odechciewa grac 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Stara ethana jaka byla bez pierdolonych pasow itp.Szkoda ze czasy boj syr smiercio minely :/ stary metin :( teraz nawpierdalaj dodatkow az sie odechciewa grac 

Nie przesadzaj kiedys byly stare czasy i co ? I ludzie narzekali ze wlasnie boj syr smiercio... A teraz nagle wszyscy chca tamte czasy ? Ludzie ogarnijcie wkoncu...

Jestem za :)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

ja nie mówie o tonie dodatków tylko o tych przydatnych rzeczach typu 5 stron eq :)

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

ja nie mówie o tonie dodatków tylko o tych przydatnych rzeczach typu 5 stron eq :)

To by sie przydalo ;) Stara dobra ethana :) bez razadora i innych gowien :D

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...