Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalność bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko... Co sądzicie o wykrywalności bota Metin2mod by KaMeR1337 Na polskim metinie? Mam na myśli oczywiście zwykle zabijanie mobow z włączonym zbieraniem yangów oraz ekwipunku i z wykrywaniem gm'a. Czy ten bot jest jakoś łatwy do wykrycia i czy szansa bana jest duża czy raczej znikoma. Jeśli tak to jakiego bota polecacie?

Opublikowano

To zależy od farta.Bo jezeli  masz jakis niski lvl a bijesz moby +peleryny to na pewno napisze do cb gm .Ogolnie kamermod jest niewykrywalny z wyjątkiem fishbota.Ale to jest słaby bot jeżeli chcesz zostawic bota,a ty w tym czasie pojdziesz do znajomych.Wiec takiej opcja jest slaba bo bot sobie nie poradzi bez pomocy jak padnie nie poczeka az sie zaladuje hp.Ja ci moge polecic m2boba płatnego ,ale spełni twoje oczekiwania gdyż ten bot jest bardziej rozbudowany.

/niereg. sygna

Opublikowano

Różnie bywa, jedni wejdą i od razu ban z automatu, a inni grają parę lat nic nie mają. Aczkolwiek prędzej czy później każdego wyłapią. Takie postacie, które latają, ubijają i zbierają drop są sprawdzane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...