Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie Kalistą

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie

Jak najlepiej/ poprawnie uzywac pasywa kalisty ? 

Bo ja ogolnie kliklam mysza jak poje*abny i w taki to sposob przemieszczam sie pasywem kalisty 

Tutaj moje pytanie. W jaki sposob to robocie wy ? zmieniacie cos w opjach ? a moze jakis skrot klawiszowy ?

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Najlepszą opcją jest używanie myszki, bo tak najłatwiej się nauczyć wykorzystywać jej pasyw. W odpowiednim momencie musisz klikać na ziemię, aby dobrze użyć pasywki. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najlepszą opcją jest używanie myszki, bo tak najłatwiej się nauczyć wykorzystywać jej pasyw. W odpowiednim momencie musisz klikać na ziemię, aby dobrze użyć pasywki. 

Nieprawda. Tak jest najlepiej podczas fazy laningu. W teamfightach polecam huragan i lecenie po prostu klikajac A i latając dookoła. Najłatwiej, najszybciej i bez zbędnego bólu ręki. 

Opublikowano

Nieprawda. Tak jest najlepiej podczas fazy laningu. W teamfightach polecam huragan i lecenie po prostu klikajac A i latając dookoła. Najłatwiej, najszybciej i bez zbędnego bólu ręki. 

Przecież jak ktoś się nauczy, to nie będzie mieć z tym problemu, przy czym pozwoli mu to lepszy focus.

#osu xD

Opublikowano

Przecież jak ktoś się nauczy, to nie będzie mieć z tym problemu, przy czym pozwoli mu to lepszy focus.

#osu xD

A ja jestem zdania ze lepiej wlasnie na A (orb walkingu) odrazu mechaniki sie nauczysz zajebiscie na innych adc a myszka to graja takie boby co nie ogarniaja orb walkingu, sam kiedys bronilem sie od tego i gralem myszka bo nie umialem inaczej, a od kiedy dobrze to opanowalem to jestem w stanie stwierdzic ze o wiele lepiej na Orb walkingu niz na myszcze 

Opublikowano

Zdecydowanie orb walking (a). Używanie myszki w late game jest kłopotliwe jak masz tyle attack speedu... Poza tym umiejętność orb walkingu przyda się również na innych adc.

Opublikowano

spam ciągle a jak ogarniesz ją to możesz liczyć się z tym że z resztą ADC nie będziesz miał tak dużych problemów ogólnie trudny adc ale myślę że jeżeli masz dobrego supporta np taką morgane i się zgracie to izi win na lini 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...