Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DC przy graniu na 2 serwerach

patriot0420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

irytuje mnie troszke ten problem, a sam juz nie daje rady go rozwiącać. Mianowicie 1 serwer to global mu, 2 -prywatny. Gram na jednym pc z bratem stąd to zestawienie.

Wydaje mi się, że po ostatniej aktualizacji prywatnego gdy jest włączony global w oknie prywatnego od razu po załadowaniu dostaje DC.

Gdy natomiast prywatny chodzi w oknie i włączam global - to samo - prywatny DC.

Probowałem na 2 profile - prywatny DC

Ściągnąłem piaskownice - prywany w piaskownicy nie włącza się chociaż proces chodzi w menadżeże.

Globala nie umiem w piaskownicy odpalić, bo odpalając strone www przez piaskownice też coś nie rusza.

Może coś w rejestrze się gryzie. Może przy ładowaniu plików oba serwy korzystają ze sprzecznych ustawien i się gryzą? Nie mam pojęcia;/

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Dobra, doszedłem, że oba mainy korzystają z jednej ścieżki w rejestre .../webzen/config   i tu pytanie bo jest utwrzony ciąg o nazwie Exe i w nim jest jako wartość adres raz jednego raz drugiego maina. Jak zrobić by stworzyć dwa Exe i by jeden odpalał na jednym drugi na drugim. Nazwy nie da sie powielic;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...