Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NautilusMT2 [4FuN/PvP]

Ximxoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R
E
K
L
A
M
Ó
W
K
A
.
Z
.
B
I
E
D
R
O
N
K
I

q5.png

Procesor: Intel Pentium 4 HT 521 2x 2.8Ghz
RAM: 3GB
Łącze: 10mb/s

q9.png

Exp: 1000% - 99lv Max wbijemy na psach w 10 minut
Yang: 1000% - Yang Bug tarcze na 61lv
Drop: 1000% - Ale nie ma czego dropić, nie ma się co przejmować ;)

q17.png

Rejestracja http://25.78.53.17

kLIENT: https://mega.co.nz/#!N4FGyQrR!xPoQnUjkp90Dr_iSGP5fsWw5WhVzTo1NDM1ZgaBWGr4

Tylko 509.1 MB! 

Skan:

skan.jpg

Sieci:

NautilusMT2/1
NautilusMT2/2
NautilusMT2/3
.
.
.
NautilusMT2/10

Hasło: 123

q8.png

handlarka.jpg
itemshop.jpg
sklepninja.jpg
sklepsura.jpg
sklepszam.jpg
sklepwoj.jpg

q19.png

start.jpg

q10.png

ulepszenia.jpg
ulepszzpz.jpg
ulepszoco.jpg

q14.png

bonusvhv.jpg

Jak widać nie ma zbędnych bonusów do expa. Zostały same konkrety do PVP. :)

6/7 Bonus bez bonów na klasy. ;)

q11.png

[HA]Ximxoo

q16.png

0510231848.jpg
0510231901.jpg

q4.png

P: Co z wachlarzami?
O: Aktualnie muszę pobrać jakiś ciekawy kostur, ponieważ nie mam na razie na niego pomysłu. Dodatkowo chcę troszkę urozmaicić również robienie zbroi (z hwanga na następną), więc poprawka będzie mieć miejsce jutro po moim powrocie ze szkoły.

P: Ile postoi serwer?
O: Jak najdłużej. Nie mam zamiaru rezygnować z tego serwera. Takich serwerów jest mało, a praktycznie 0.

P: Co o sobie powiesz?
O: Mam na imię Michał. Mam 18 lat. Mieszkam w podwarszawskim Legionowie. Chodzę do Technikum. Zawsze chciałem mieć swój serwer, lecz nie miałem na to ani czasu, ani jako takiego sprzętu. W końcu, gdy tylko kompa naprawiłem, wziąłem się za tworzenie serwera :)

P: Czemu niektóre bronie mają taki sam dmg?
O: Mam problem z Packerem/Unpackerem do Mob/Item_Proto. Bronie mają zmienione dmg z punktu widzenia serwera, lecz niezmieniony wg klienta. Oczywiście liczy się dmg broni z serwera, więc nie ma się o co martwić. Postaram się jak najszybciej znaleźć odpowiedniego packera/unpackera i wrzucić łatkę.

P: Kiedy serwer jest ON?
O: Serwer będzie włączony od godzin porannych po godziny późnowieczorne (około 6-24). Niestety już teraz wiem, że mogą pojawić się problemy z godzinami otwarcia, dlatego na HAMACHI będziecie wiedzieli od której jest włączony serwer :)

Po resztę pytań zapraszam do komentarzy. ;) To mój pierwszy serwer po 4 latach. Za wszelkie błędy, które aktualnie znajdują się na serwerze przepraszam i obiecuję, że je poprawię :) 

Pozdrawiam i Zapraszam. Gramy Jinno ! 
[HA]Ximxoo

Jeśli coś jest niejasne - napisz, a na pewno Ci odpiszę ;) Czekam również na negatywne i pozytywne opinie o prezentacji oraz samym serwerze. :)

Generalny start serwera: 11.05.2015r. Godzina 18:00

Łatka wymagana do gry:

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

+ Za pomysł

- Za niedopracowane DMG od strony clienta serwera etc. związane z clientem.

Parametry przeznaczone na serwer (czyt. ram, prędkość internetu) są małe i trochę mnie niepokoją.

Pomimo tego powodzenia na Starcie.

Chętnie bym zawitał i sprawdził jak to wygląda na serwerze, lecz muszę robić update na swoim.

Przybędę w troszkę innym terminie :)

Pozdrawiam, kolega z konkurencji.

Opublikowano

+ Za pomysł

- Za niedopracowane DMG od strony clienta serwera etc. związane z clientem.

Parametry przeznaczone na serwer (czyt. ram, prędkość internetu) są małe i trochę mnie niepokoją.

Pomimo tego powodzenia na Starcie.

Chętnie bym zawitał i sprawdził jak to wygląda na serwerze, lecz muszę robić update na swoim.

Przybędę w troszkę innym terminie :)

Pozdrawiam, kolega z konkurencji.

Akurat Dmg od strony Clienta jest już poprawiony. Łatka będzie koło godziny 11-11:30, ponadto nie spodziewam się tłumów w postaci 100 graczy, ale zawsze można jeszcze trochę dopuścić tego RAMu ;p Z netem i prockiem będzie ciężej, ale nie sądzę, żeby były jakiekolwiek lagi. ;)

I powodzenia z Seorianem ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Booże tych plików już chyba od wieków nie było, nawet nie pamiętam nazwy, ale naprawdę godne uwagi :) 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Ogólnie serwer wygląda względem edycji koszmarnie i mocno laguje a myślałem że będzie się fajnie grało, to tylko moja opinia względem gracza bo chciałem sobie pograć na jakimś PVP ;(

Opublikowano

Czyli opłaca sie zaglądać czy takie lagi że nie ma sensu?

Serwer nie działa już bo na sieciach nie ma hostera :D

Opublikowano

Pliki Derina :) Bug za bugiem :)

Derin? Widać że znasz się w chuy  to przecież KOZAKkox ;) Tylko system ulepszeń może być z innego serwa albo samemu zrobiony xD

Opublikowano

Derin? Widać że znasz się w chuy  to przecież KOZAKkox ;) Tylko system ulepszeń może być z innego serwa albo samemu zrobiony xD

Bingo :D KozakKox z własnym systemem ulepszeń ;P 

Przepraszam za wczorajsze nieścisłości związane ze startem. Mam nadzieję, że od tej pory wszystko już będzie działało poprawnie. Aktualnie serwer jest włączony. 

Sorki za te lagi i problemy, ale jakieś dziecko latało najpierw na hacksach, a potem próbowało mi wmówić, że jak go nieodbanuje to serwer padnie i chyba za wszelką cenę próbuje się dobić do serwerka :x

Opublikowano

zagram oby bylo duzo osob i serwer stalk jak anjdluzej :D

tyle że serwer już nie stoi od 2 dni nie było głownego adma na hamachi więc ja wysłal bym prezentacje do kosza 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Zna ktos jakies inne forum, gdzie sa prezentacji serwerów hamachi? Moga byc zagraniczne serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...