Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można odwołać się od bana CS go 4 ban w 4 tygodnie

GabenWhyBAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema a więc tak 4 tygodnie temu dostalem bana za to ze wywalilo mi neta na rozgrzewce to jeszcze zrozumiem , ale

2 ban - za skickowanie 1 afka (w dzien unbana 1 bana)

3 - ban 1 kick trolla (3 mecze po unbanie)

4 ban 1 kick za skickowanie kolejnego deb... ( 1 mecz po unbanie)

Bany były na 7 dni aktywny też czy jest możliwosc napisania do tych kretynów z valve i dostania unbana ? Przecież to jest C H O R E

Opublikowano

Po co skoro bany sa bardzo sluszne :) c**j to kogo obchodzi ze ci wywalilo ci neta :D? nie bylo cie z druzyna kiedy cie potrzebowala :) -afk

2 za kickowanie tez jest ban ;) zapewne z 5 razy kickowales kogos w jednym dniu

3-tak samo za kickowanie jest ban 

4 znowu kick :) 

Bany sluszne nastepnym razem mniej placzu :) 

Opublikowano

Po 1 wiesz co to afk na rozgrzewce? Po 3 kickowalem tylko po razie btw post nie związany z tematem wiec zglaszam

No to widocznie za duzo osob w jednym dni kickowales proste :).Jak by ci to napisac :/ wielki c**j ich to obchodzi ze ci neta wywalilo: ) siedziec  na respie a wywalenie z gry to jest to samo co afk.Dostales bana i teraz wielki placz na forum ze wina valve bo ci neta wywalila a zglaszaj sobie ze ci prawde pisze zreszta chore jest twoje zachowanie :) dostawac bana w csie i sie żalić na forum :D

Opublikowano

Siema a więc tak 4 tygodnie temu dostalem bana za to ze wywalilo mi neta na rozgrzewce to jeszcze zrozumiem , ale

2 ban - za skickowanie 1 afka (w dzien unbana 1 bana)

3 - ban 1 kick trolla (3 mecze po unbanie)

4 ban 1 kick za skickowanie kolejnego deb... ( 1 mecz po unbanie)

Bany były na 7 dni aktywny też czy jest możliwosc napisania do tych kretynów z valve i dostania unbana ? Przecież to jest C H O R E

1. Siema, gówno kogo obchodzi czy internet Ci wywaliło czy nie, czy babcia Ci cały transfer wykorzystała czy pies obszczał router i zrobił zwarcie.

Jak grasz mecz w pełni musisz być pewny ,że nic Ci się nie stanie w tym czasie z internetem. 

2. Żeby dostać bana za kicka trzeba bardzo często kickować kogoś a zwłaszcza nie winnych.

3. Do kolejnej kolejki banów SAM na własne zyczenie sie ustawiasz.

4. No i znów do kolejki banów się sam ustawiłeś.

i Bardzo dobrze pewnei kickowaliście niewinnych ludzi, tak samo ja gram z randomami polaczkami 13 letnimi bez mutacji wyzywam ich i mnie kickają więc nawet nick podaj to zaraz napisze do valva żeby dla nauczenia na kolejne 7 dni Ci wlepili za bycie kretynem.

Opublikowano

Wnioski są proste, graj z teamem, a nie będziesz miał problemów z banami.

Gościu Ty wgl czytasz post autora i inne ,że wypowiadasz się nie wiedząc o co chodzi, to ON WYWALAŁ ZE SWOIM TEAMEM INNYCH A NIE NA ODWRÓT!

Zeby nie było ,ze ja też spamuje, dodam ,że zanim napiszesz prośbę i lament do supportu to minie 10 tysięcy lat zanim CI odpiszą.

Opublikowano

Gościu Ty wgl czytasz post autora i inne ,że wypowiadasz się nie wiedząc o co chodzi, to ON WYWALAŁ ZE SWOIM TEAMEM INNYCH A NIE NA ODWRÓT!

Zeby nie było ,ze ja też spamuje, dodam ,że zanim napiszesz prośbę i lament do supportu to minie 10 tysięcy lat zanim CI odpiszą.

Team składa się z 5 osób, to ty znacznij używać mózgu i naucz się podstawowych pojęć. Sami nawzajem się wywalali?? No chyba nie, zanim drugi raz wyjedziesz na mnie zryjem przemyśl wszystko jeszcze raz...

Opublikowano

Po 1 wiesz co to afk na rozgrzewce? Po 3 kickowalem tylko po razie btw post nie związany z tematem wiec zglaszam

AFK na rozgrzewce i kick?! Ty tak serio? Ja zawsze stoje na rozgrzewce bo idę po jedzenie/picie/wc lub ogarniam TSa i wracam na ostatnie sekundy rozgrzewki... Bany słuszne. Dlatego ja nigdy nie kickuje ;) Niech se afczy. W końcu samo go wyjebie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Team składa się z 5 osób, to ty znacznij używać mózgu i naucz się podstawowych pojęć. Sami nawzajem się wywalali?? No chyba nie, zanim drugi raz wyjedziesz na mnie zryjem przemyśl wszystko jeszcze raz...

Oczywiście ,że używam mózgu skoro chłopak jasno i wyraźnie pisze ,że to ON Klika taki przycisk na klawiaturze o ile wiesz F1 i akceptuje wywalenie gracza i za to dostaje bana za zbyt częste wywalanie, wiec bardzo możliwe ,że grając z teamem na powiedzmy 14 rundzie dla zabawy wywalali piątą osobe albo w jakich kolwiek innych okolicznościach, a Ty nadal swoje ,ze to go wywalają... 

Opublikowano

1. Super, tylko że nie da sie skickować na warmupie...

2. Trzeba bylo grac premade.

3. up

To twoja wina, sir.

Opublikowano

Oczywiście ,że używam mózgu skoro chłopak jasno i wyraźnie pisze ,że to ON Klika taki przycisk na klawiaturze o ile wiesz F1 i akceptuje wywalenie gracza i za to dostaje bana za zbyt częste wywalanie, wiec bardzo możliwe ,że grając z teamem na powiedzmy 14 rundzie dla zabawy wywalali piątą osobe albo w jakich kolwiek innych okolicznościach, a Ty nadal swoje ,ze to go wywalają... 

Człowieku skończyłeś ty chociaż gimnazjum??? Podaj mi zdanie, w którym napisałem, że to go wywalają, bo ja jakoś nie mogę znaleźć. Chyba jednak tego mózgu nie używasz. Gdyby grał z 4oma znajomymi to by nie musiał wyrzucać innych graczy i nie dostawałby banów. Tak trudno to zrozumieć?? Prościej nie umiem...

Opublikowano

Wnioski są proste, graj z teamem, a nie będziesz miał problemów z banami.

"Graj z teamem, a nie będziesz miał problemów z banami" Tyle ,że on gra z Teamem skończony <wyzwisko> i dla zabawy wywalają z meczów niewinne osoby przez co dostał bana za CZĘSTE WYWALANIE SWOICH LUDZI Z TEAMU, rozumiesz ? To jest na prawde takie trudne ? Dostaje się bany za kickowanie i za bycie kickowanym a Ty jak sfrustrowany 13 latek dalej klepoczesz i dusisz jakieś bzdury. 

Więc wniosek jest prosty, Ty jesteś skończonym KR3. A pan poszkodowany ma już nauczkę ,że nie może klikać przycisku F1 podczas głosowania na wywalenie kogoś z jego teamu na meczu turniejowym. 

Opublikowano

Na rozgrzewce nie można dostać kicka. Kicki dostałeś bo c***a grałeś. ''Warzywa'' się kicka żeby wygrać. Nigdy nie dostałem kicka po za afką. Więc u ciebie średnio to 5 killi na mecz ;) Gram już troche i nigdy na trolli nie trafiłem, którzy się kickali. Były takowe akcje jak przegrywali, czyli jesteś gównem i Ci się należy ban za wszystko. Naucz się grać, albo płać za boostowanie. ;)

Opublikowano

"Graj z teamem, a nie będziesz miał problemów z banami" Tyle ,że on gra z Teamem skończony <wyzwisko> i dla zabawy wywalają z meczów niewinne osoby przez co dostał bana za CZĘSTE WYWALANIE SWOICH LUDZI Z TEAMU, rozumiesz ? To jest na prawde takie trudne ? Dostaje się bany za kickowanie i za bycie kickowanym a Ty jak sfrustrowany 13 latek dalej klepoczesz i dusisz jakieś bzdury. 

Więc wniosek jest prosty, Ty jesteś skończonym KR3. A pan poszkodowany ma już nauczkę ,że nie może klikać przycisku F1 podczas głosowania na wywalenie kogoś z jego teamu na meczu turniejowym. 

Dobra skończ już, bo już sam nie wiesz co powiedzieć, od początku ja miałem racje. I znowu nie czytasz tego co pisze, czy ja powiedziałem, że nie wiem za co dostał bana? Będę odpisywał, bo nie zgodzę się, abyś mi ubliżał zwłaszcza, że to ja mam racje i moja wypowiedź jest jak najbardziej poprawna. Nie wiesz jak uargumentować swoją poprzednią odpowiedź to wymyślasz jakieś bzdury totalnie nie związane z moją wypowiedzią. Niech do twojej świadomości dotrze, że wiem o co chodzi i zauważ, że gdyby autor tematu grał w pełnym 5 osobowym TEAM'IE nie miałby problemu z kickowaniem innych graczy. Też bym ci ubliżył, ale nie będę się zniżał do poziomu erudycji jaką posługujesz się w swoich wypowiedziach. 

Opublikowano

Za klikanie F1 nie jest ban tylko wtedy gdy ty rozpoczniesz votowanie.Z 6-10 razy wystarczy zeby dostac bana

Opublikowano

wszystkie bany słuszne.. po jakiego grzyba kickujesz? Jak afk to go wywali. To że neta wywaliło to nie ich sprawa.. tak jak ktoś mówił.

To twój pies, jak Ci oszczał ruter to się nie dziw.

Czekać i czekać, a potem nie dostać bana przez 2 tygodnie i dostawać na 2h a nie 7d x3­

55aR3G.png

Opublikowano

im sie cos w tych baniach pierdoli xD

Nowe konto i dzisiaj PIERWSZY raz od kiedy gram na tym koncie wywalilo mi internet..

pierwszy ban 7 dni

no k***a smieszne to jest xD

8kHod.png

Opublikowano

im sie cos w tych baniach pierdoli xD

Nowe konto i dzisiaj PIERWSZY raz od kiedy gram na tym koncie wywalilo mi internet..

pierwszy ban 7 dni

no k***a smieszne to jest xD

Trudno : _) kup lepszy internet to nie bedzie wywalac :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...