Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z komputerem, nie odpala lola

1bobasek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję pomocy, jeśli to nieodpowiedni dział proszę o przeniesienie.
Więc, miałem nieco lepszy pc i nie było żadnego problemu z LoLem, lecz niestety komp sie sfajczył, byłem zmuszony do grata:
Amd Athlon 2500+ 1.83 GHz, 2GB RAM, Ati Radeon 9600 PRO 256MB, no i od przejścia na ten pc występuje problem przy włączaniu patchera LOL'a ( aplikacja nie została właściwie zainicjanowana (0xc000001d) ), czyli z tego co wyczytałem mam za stary procesor, któy nie obsługuje SSE2, no więc czytałem dużo na forach, że udało się im rozwiązać, były jakieś łatki, podmienianie plików itp, ale linki były już wygasłe, więc zwracam się do was z prośbą o pomoc, bo chciałbym sobie wieczorami popykać w LoLa, ale niestety nie mogę :/....
Proszę o pomoc.
Akutalnie nie wchodzi w gre zakup nowego procesora/komputera.

Pomocnik
Opublikowano

Z takimi podzespołami nie pograsz, nawet jeśli uruchomiłbyś grę na najniższych ustawieniach.

Opublikowano

Mam taką płytę główną, że nie opłaca się w nią inwestować, grałem w lola poprzednio na tym pc i nie było źle, nawet na 20 fps'ach mogę grać.
Jak narazie pomocy z tych dwóch wypowiedzi nie uzyskałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...