Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samozwanczy moderator RTS, Enderman-senpai!

Enderman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzis moi poddani jestem moderatorem tego dzialu, nakazuje wam z podwojona wyobraznia pisac tutaj posty, poniewaz niezgodne z regulaminem beda traktowane 3x powazniej niz odbywa sie to teraz, w dodatku zapowiadam godzine policyjna, przez ktora nie wolno pisac postow w owym dziale od godziny 24:00 do godziny 6:30. Osoby niestosujace sie w owych godzinach i piszace posty, albo tematy beda zsylani do Bieszczad (w mocarstwie Rosyjskim jest to Sybir) Informuje was tez, ze zaczyna sie paranormal activity na TuskVisionNetwork i ide ogladac, takze dzisiaj odpuszczam wam regulamin i mozecie pisac posty obrazajace nawet samego najswietszego Polaka Janusza Kojtyly Papieza Drugiego. Dodatkowo aktualna wladza wykonawcza tego dzialu moze potraktowac ten post jako kandydature na prawidlowego moderatora. Jezeli wladza nie zastosuje sie do mojego podania rowniez bede nosil imie samozwanczego przywodcy, poprowadze ten dzial jak w Europa Universalis IV.

Pozdrawiam pozdrawiajacych i chwalacych moje rzady.

• Oczyszczać partię uwzględniając wskazania bezpartyjnych ludzi pracy – to wielka rzecz. Da nam to poważne wyniki. Uczyni to partię awangardą klasy znacznie silniejszą niż poprzednio, awangardą mocniej związaną z klasą, awangardą mającą większe możliwości prowadzenia klasy do zwycięstwa wśród mnóstwa trudności i niebezpieczeństw.

• Źródło: O czystce partii, 1921

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...