Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo się zmieniło?

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nie grałem blisko 3 miesiące w lola, można tak powiedzieć.

Chciałbym się dowiedzieć czy dużo się zmieniło?

Dzisiaj zagrałem sobie pierwszy raz nowym kontem i zauważyłem zmiany np. w budowaniu BOTRK'a

Tak w skrócie ktoś mógłby mi opisać? :)

Opublikowano

Nie wiem po co zakładacie takie tematy. Sam zobacz co się zmieniło

Nie wiem po co tworzysz takie posty, tego postem nie można nazwać.

Chciałbym się zorientować przed grą, a nie w trakcie gry się dowiadywać że jednak tego nie robić bo coś się zmieniło.

Opublikowano

Najlepiej jest sprawdzić poprzednie patche. Co tu dużo gadać, wiele nerfów i buffów.. Jinx teraz nie opłaca się grać.

Botrk to jedna zmiana, usunięto objęcie ognia, dodano echo luden.

Co do większości.. Sprawdź patche, jak mówiłem.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Najlepiej jest sprawdzić poprzednie patche. Co tu dużo gadać, wiele nerfów i buffów.. Jinx teraz nie opłaca się grać.

Botrk to jedna zmiana, usunięto objęcie ognia, dodano echo luden.

Co do większości.. Sprawdź patche, jak mówiłem.

Pierdzielisz głupoty, to że zmieniono tylko minimalne DMG z ulta Jinx to nie znaczy od razu, że ją strasznie znerfiono, z resztą to nie był jej atut główny, bo jej atutem jest DPS z powpow, range i aoe dmg z fishbones oraz passyw.

A co do tematu, to wprowadzono w tym tygodniu maestria bohaterów, był URF, meta tanky junglerów, itemy do smite'a i inne takie pierdoły.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

No nic, dziękuję za udzielone odpowiedzi to powinno mi wystarczyć, sprawdzę te patchy jakie weszły :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...