Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack GTA V [Oryginał]

MiNiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kolega mi udostępnił gta 5 na steam jako iż mam słabego neta poszedłem do niego zgrać sobie gta, wszystko jest ok gdyby nie to że jak chce włączyć gta to mi go pobiera z steama ( mam wszystkie pliki) od początku, więc czy jest jakiś crack lub sposób na uruchomienie tej gry?

Jeżeli ktoś chce dowód że posiadam gta 5 "pożyczone" na steam to wkleje ssa ;p

Opublikowano

Spróbuj zrobić tak:
Pozwól Steamowi pobrać np. kilka % plików gry, następnie jak już to będzie skopiuj pliki GTA V które przyniosłeś od kolegi, tam gdzie zacząły się pobierać pliki ze Steam.
Następnie możesz spróbować "Sprawdzić spójność plików" aby zobaczyć czy Steamowi czegoś nie brakuje.
Możesz wrzucić ten zrzut ekranu abyśmy mieli pewność że jest to oryginał pożyczony od twojego znajomego.
PS. Pamiętaj że musi również być zainstalowany Social Club aby GTA V mogło działać.

MPC w żaden sposób nie wspiera piractwa. Do zamknięcia.

@xFreys - To że napisał o "cracku" nie oznacza że ma od razu wersje piracką. Jest szansa że bez tego się obędzie.

5gubmKI.png

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jak działa wersja Steamowa, ale pewnie odpala się launcher, a potem steam "wykrywa" że chcesz pograć. 
Znajdź plik z launcherem ("PlayGTAV.exe") kliknij prawym, i dopisz po [...]PlayGTAV.exe" -verify 
Zapisz, daj uprawnienia admina itp.

Przed startem powinno sprawdzić Ci pliki i ew. dociągnąć zalegające. 
(mi pomogło gdy przesiadałem się z pirata na normalną wersję RGSC)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

RockStar jest przeciwny pożyczaniu jego gier np. w wersji steamowej, więc piractwa nie wspieramy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...