Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LightCraft

Corso6060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z*********e, kolejny serwer sv+f z lot of k***a nowość.

Prezentacja przypomina zadanie dla trzecioklasistów sp z poleceniem ,, wstaw odpowiedni znak interpunkcyjny we wskazanym teście ''

,,LightCraft jest serwerem typu EasySurvival Jeżeli znudziły Ci się Survivale i gdzie rozgrywka kończyła się na kopaniu cobbla, to trafiłeś w dobre miejsce! Informacje o modyfikacjach i atrakcjach znajdują się poniżej. Bez różnicy czy jesteś adminem, vipem lub zwykłym graczem. Jesteśmy swieżym zespołem, więc liczba slotów została ustawiona tylko na 60 - 200. Taka liczba graczy zapewni nam kontrolowaną atmosferę bez osób nie nauczonych kultury. Targetem naszego serwera są ludzie 16+, więc nie uświadczycie tutaj typowych dzieci, znudzi im się serwer, gdzie żeby coś osiągnąć musisz na to zapracować.''

W ogóle macie lot of atrakcjas, cobblex, spawn, wymieniarki/targ 

,,@AntyWarrn na serwerze są stoniarki, cobblex, wymieniarki serwer jest dobrze dopracowany przez techników.''

Lot of atrakcjas, jak mówiłem xD

Opublikowano

Z*********e, kolejny serwer sv+f z lots of k***a nowość.

Prezentacja przypomina zadanie dla trzecioklasistów sp z poleceniem ,, wstaw odpowiedni znak interpunkcyjny we wskazanym teście ''

,,LightCraft jest serwerem typu EasySurvival Jeżeli znudziły Ci się Survivale i gdzie rozgrywka kończyła się na kopaniu cobbla, to trafiłeś w dobre miejsce! Informacje o modyfikacjach i atrakcjach znajdują się poniżej. Bez różnicy czy jesteś adminem, vipem lub zwykłym graczem. Jesteśmy swieżym zespołem, więc liczba slotów została ustawiona tylko na 60 - 200. Taka liczba graczy zapewni nam kontrolowaną atmosferę bez osób nie nauczonych kultury. Targetem naszego serwera są ludzie 16+, więc nie uświadczycie tutaj typowych dzieci, znudzi im się serwer, gdzie żeby coś osiągnąć musisz na to zapracować.''

W ogóle macie lots of atrakcjas, cobblex, spawn, wymieniarki/targ.

@AntyWarrn na serwerze są stoniarki, cobblex, wymieniarki serwer jest dobrze dopracowany przez techników.

Opublikowano

To ja tu jestem naczelnym hejterem serwerów, ale zgodzę się, że kolejny serwer bez wyobraźni, moglibyście jakiś nowy tryb wymyśleć, a nie zgapiać co chwile ten sam. Pozdrawiam również twoich budowniczych, którzy budują za przeproszeniem jak gówn...

Opublikowano

To ja tu jestem naczelnym hejterem serwerów, ale zgodzę się, że kolejny serwer bez wyobraźni, moglibyście jakiś nowy tryb wymyśleć, a nie zgapiać co chwile ten sam. Pozdrawiam również twoich budowniczych, którzy budują za przeproszeniem jak gówn...

@adrianszn Po 1 Serwer bd pracował niż inne serwery więc wypraszamy takie testy bez sensu. Po pierwsze ma budowniczych którzy wszystko jest ustalane z adminami serwerów.

Opublikowano

@adrianszn Po 1 Serwer bd pracował niż inne serwery więc wypraszamy takie testy bez sensu. Po pierwsze ma budowniczych którzy wszystko jest ustalane z adminami serwerów.

Dwa razy, po pierwsze, nie wiem jak to skomentować, ale skoro budowniczy budują coś takiego, a administracja, nie potrafi powiedzieć, że te budowle są po prostu brzydkie, i należało by się bardziej postarać nad nimi, by graczom się spodobało, to wyraźnie akceptujecie z powodu, robienia wszystkiego na szybko, jak coś robić to porządnie, a nie chujo..., i brzydko.

Opublikowano

Poleciłbym wam wykonanie jakiejś lepszej prezentacji oraz urozmaicenia serwera używając nowych i innowacyjnych rozwiązań. EasySurvival? nie uważacie, że serwerów tego typu jest już przesyt, a ludziom nie chce się już nawet odwiedzać takich serwerów?

Dodatkowo wykorzystujecie bardzo proste z budowy i architektury budowle, które nie wymagają dużych umiejętności budowlanych, osobiście poleciłbym wam wybudowanie czegoś bardziej kreatywnego i jeżeli oczywiście chcecie, aby ten serwer dobrze się przyjął to popracowania nad nim

oraz wstawienie lepszej prezentacji i budowli.

Może jestem po prostu za bardzo krytyczny, ale myślę również że nie przykładacie dużej wagi do tego jak wasz serwer oraz wy jesteście reprezentowani.

Odpisywanie w taki sposób oczywiście moim zdaniem to brak poszanowania dla samego siebie bo to wy psujecie sobie renomę.

Mam nadzieję jednak, że po mojej opinii oraz innych użytkowników wasz serwer będzie lepszym serwerem, czego wam szczerze życzę.

(Zdaję sobie sprawę że mój komentarz może zawierać błędy stylistyczne oraz interpunkcyjne)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...