Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś blokuje system VAC na twoim komputerze.

kac7371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, nie wiem co mogłoby być potrzebne. Sposoby od Valve próbowałem, jak i reinstalke cs'a wraz z usunięciem appcache, sprawdzenie spójności naprawia, ale tylko na jakieś 15 minut. DEP też jest wyłączony, wraz z zaporą i antywirkiem :)

Opublikowano

Jest to bug ze strony Valve. Jak na razie nie widziałem żadnego rozwiązania na necie. Spróbuj napisać do Valve, ale wątpię żeby tym się przejęli.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Jest to bug ze strony Valve. Jak na razie nie widziałem żadnego rozwiązania na necie. Spróbuj napisać do Valve, ale wątpię żeby tym się przejęli.

Niestety nawet reinstall kompa nie pomogła :( Valve daje tylko jakieś tam odpowiedzi z FAQ które nie działają

Rozwiązałem problem: http://www.mpcforum.pl/topic/1413453-tut-jak-rozwi%C4%85za%C4%87-problem-z-co%C5%9B-blokuje-system-vac-na-twoim-komputerze/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...