Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co kupic

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wolne 2k i moglbym kupic nowego iphone 5s albo ps4 z grami nie mam ani telefonu ani tez zadnego pc czy konsoli wiec co wybrac?

Opublikowano

Może PC? Z tych dwóch wolałbym pewnie iphona, duża uniwersalność i to w końcu telefon.

Opublikowano

To, czego bardziej potrzebujesz. Proste. Nikt z nas cię nie zna, nie wie, jak żyjesz, co robisz w wolnym czasie... Jak niby mamy odpowiedź na pytanie, czego byś bardziej potrzebował? >.>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

chodzk mi o to co byscie kupili na moim miejscu

Ja bym kupił ajfona, bo w gry i tak nie gram, a nawet jakbym chciał, to mam inne wydatki i nie byłoby mnie na nie stać, ale każdy jest inny, więc nie wiadomo, czy taka decyzja będzie dla ciebie korzystna.

Człowieku, ogarnij się. Co kilka godzin zakładasz temat, w którym mamy decydować za ciebie. Użyj czasem własnego mózgu, wiem, że też go masz. Przyjdzie taki okres w życiu, kiedy będziesz sam musiał podjąć jakąś bardzo ważną decyzję, np. czy oświadczyć się dziewczynie, i co wtedy? Też zapytasz na forum? Ogarnij się. Myśl sam za siebie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

czekam na dalsze opinie chyba wybiore jednak iphona bo jak bede w jakims sklepie to bede mogl sie zapytac jakie majtki kupic a tak to dupa

Opublikowano

Na twoim miejscu, kupiłabym jakiś telefon nie drogi taki do 400zł, a za resztę jakiegoś Laptopa ... na co ci Iphon ? Do chwalenia się ? Telefon to telefon, dzowni piszę, muzyka jest, wifi jest itp ... Konsola(Pograsz z rok, dwa przejdzie ci.). Laptop się przyda do użytku dziennego, coś do szkoły/pracy zrobić.

Opublikowano

mam wolne 2k i moglbym kupic nowego iphone 5s albo ps4 z grami nie mam ani telefonu ani tez zadnego pc czy konsoli wiec co wybrac?

Ile jeszcze założysz tematów typu "na co wydać 2k"? 50? Nudny jesteś

@Topic telefon bo ważniejszy

Opublikowano

Kup iphone, bo do grania jest pc. A telefony z androidem za 400 to gowno, chyba, że chcesz wp

typowo do grania to jest konsola, a za 2k nie kupi tak czy tak pc.

ja bym kupil telefon na twoim miejscu (ale nie iphone) a reszte sobie odlozyl na przepierdolenie :P

Opublikowano

Zależy co Ci się bardziej przyda. Na twoim miejscu jakbym miał te wolne 2k przy sobie to zapewne kupiłbym jakiś tani telefon, dozbierał trochę i kupił PC.

PS4 też fajnie byłoby mieć ( jestem fanem konsol ) ale może poczekać :D

Opublikowano

Nie kupuj iphone'a, jak chcesz porządny telefon to kup Sony Xperia Z3, zachowuje się jak mała konsola PS jeżeli chodzi o gry, potem jak dokupisz ps4 sparujesz sobie urządzenia :)

Opublikowano

Nie kupuj iphone'a, jak chcesz porządny telefon to kup Sony Xperia Z3, zachowuje się jak mała konsola PS jeżeli chodzi o gry, potem jak dokupisz ps4 sparujesz sobie urządzenia :)

Phi 1+1 dwa razy mniej i ta sama moc
Opublikowano

Może nie trać wszystkich pieniędzy na jedną rzecz...

Kup jakiś telefon (iphone są dla szpanu moim zdaniem i jakoś ich nie polecam,

i do tego telfonu coś co ci się przyda

ewentualnie ps4/pc ... za 2k już jakiś dobry komputer złożysz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...