Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Access

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robimy na informatyce baze danych. Trzeba tam zrobic kwerende formularz i jakies inne gowno. Mamy ,,pijaka" nauczyciela i on nic nie tlumaczy. PS: Zrobcie mi nawet na 2-3 bo mnie cos z nim strzeli, ciagle 1 dostaje za siedzenie na kwejku czy innej stronie. Moze byc o tematyce samochody/pilka czy cos bo mnie c**j strzeli i nie zdam a poprawek za c**ja nie bede pisac xD

Opublikowano

Trzeba tam zrobic kwerende formularz i jakies inne gowno.

Z wymienionych przez ciebie pozycji, w programie Microsoft Access można zrobić tylko dwie pierwsze.

Mamy ,,pijaka" nauczyciela i on nic nie tlumaczy. PS: Zrobcie mi nawet na 2-3 bo mnie cos z nim strzeli, ciagle 1 dostaje za siedzenie na kwejku czy innej stronie. Moze byc o tematyce samochody/pilka czy cos bo mnie c**j strzeli i nie zdam a poprawek za c**ja nie bede pisac

Z takim podejściem lepiej się nastaw na poprawki. Narzekasz na nauczyciela, tymczasem nie chcesz żadnego wytłumaczenia - oczekujesz, że ktoś za ciebie wykona bazę danych. Wątpię, że ktoś się tego podejmie.

Proponuję (poczytać o kwerendach i formularzach a następnie) podjąć próbę samodzielnego wykonania bazy danych. W razie jakichś problemów zawsze możesz zapytać - jest większa szansa, że dostaniesz jakąkolwiek odpowiedź.

Opublikowano

Z wymienionych przez ciebie pozycji, w programie Microsoft Access można zrobić tylko dwie pierwsze.

Z takim podejściem lepiej się nastaw na poprawki. Narzekasz na nauczyciela, tymczasem nie chcesz żadnego wytłumaczenia - oczekujesz, że ktoś za ciebie wykona bazę danych. Wątpię, że ktoś się tego podejmie.

Proponuję (poczytać o kwerendach i formularzach a następnie) podjąć próbę samodzielnego wykonania bazy danych. W razie jakichś problemów zawsze możesz zapytać - jest większa szansa, że dostaniesz jakąkolwiek odpowiedź.

Ja tego w ogole nie rozumiem. Z informatyki mam normalnie 5/6. Lecz tego zjebanego exela/Acesa nie rozumiem. Za zrobienie pracy moge nawet zaplacic skinem z cs;go wartym 8€, byle zebym zdal tego excela/acesa i przejdziemy prawdopodobnie na gimpa gdzie praca jest o 100% latwiejsza. Na nauczyciela narzekam bo to jest prawda, nie wytlumaczy tylko mowi ze robilismy to na poprzedniej lekcji ( ok 3-4 tyg temu bo byla przerwa).

PS: Jak od kogos jebie w szkole piwem to nie jest to pijak? Ze nawet w szkole nie potrafi wytrzymac? PS2: Nawet jak sie wypije piwo z sokiem to i tak czuc alko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...