Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz mam problem na który niewiem jak zaradzić :/ 

Jak skonczyłem się bawić z bolem to zaczałem obsługiwac leaguesharp'a i wszystko ładnie działało , w trakcie używania leaguesharp'a dowiedziałem sie że był wyciek danych i dziękowałem sobie że przestałem sie z tym bawić . Jak okazało się że leaguesharp jest płatny to troche smutno sie zrobiło , i pomyślałem sobie że może coś z tym bolem już zdziałali . Chciałem dzisiaj sobie sciągnąc i przeczytałem że jest scrackowany , Więc poszperałem troche po forum i znalazłem taki poradnik . 

http://www.mpcforum.pl/topic/1408446-bol-od-fina-czyli-jak-scrackowa%C4%87-bola/

Zrobiłem wszystko , według tego i w momencie kiedy weszłem do custom'a żeby sprawdzić czy działa , wyskoczyło mi okienko że program League of Legends przestał działać ... 
Wie ktoś moze co na to zadziałać ? Z góry dziękuje za pomoc i Pozdrawiam .

Opublikowano

Odpalasz na pewno pierw apke z nulleda hijack ,klikasz start monitoring a potem dopiero wlaczasz BOLA NORMALNEGO Z FORUM BOLA??

warto tez zaznaczyc opcje bordeless w ustawieniach,hmm...

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Tak za pierwszym razem jak to robiłem to najpierw odpaliłem aplikacje BolVIP , i klikając launch wybrałem bolstudio które jest w tym samym folderze .

Posiadam system operacyjny Windows 7 .

Opublikowano

Tak za pierwszym razem jak to robiłem to najpierw odpaliłem aplikacje BolVIP , i klikając launch wybrałem bolstudio które jest w tym samym folderze .

Posiadam system operacyjny Windows 7 .

Po uruchomieniu bola, nie wylączaj "bolvip"

98873932203514685593.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...