Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe kanaly TS3

brewaboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do zaoferowania darmowe kanaly ts3. Wiem z doswiadzcenia ze jest sporo kanalow ktore maja po 1k slotow adminami sa czesto 13 latkowie i podczas gry zcasami wbiajja na kanal co pzreszkadza w grze.  Aktualnie ten ts nie jest duzy ale jak bedzie wiecej ludzi to go zwieksze :)

Jak ktos by chcial wbic na normalny kanal gdzie nikt nie bedzie przeszkadza to zapraszam.

Ip ts'a: 178.217.186.86:10362

Opublikowano

Bez obrazy, ale nie zachęcasz tym nikogo. Nie masz nawet domeny, serwer najzwyklej wykupiony na sloty (myślę, że to pokazuje wasze umiejętności i braki finansowe), średnio jestem przekonany co do serwera. Nie opisałeś nic, co może zachęcić użytkowników na serwer (zero grafiki, haseł itp). Nie chce Ciebie obrażać ani Twojego serwera ale żeby coś osiągnąć trzeba się postarać :)

Opublikowano

Kolega wyżej wyraził się wystarczająco , podpisuje się pod tym. Dodam jeszcze że piszesz 

Wiem z doswiadzcenia ze jest sporo kanalow ktore maja po 1k slotow adminami sa czesto 13 latkowie i podczas gry zcasami wbiajja na kanal co pzreszkadza w grze

a sam w publikacji popełniasz błędy :D Publikacja trochę żałosna , nie masz domeny co też nie zachęca .

Nie polecam ;)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

A teraz wam oasuje TS????? Wlasnie wykupilem domene i koles ustawia...... na ts ladnie wszystko probione. Skoro wam prosty ts nie wystarcza to macie wszystko aldnie ogarniete..... moze jeszce jakas strone chciecie abym do tego zrobil...... Niedlogo pojawi sie jakas ladna reklama tego ts bo etarz nie mam czasu :)

Opublikowano

To oburzenie świadczy za tym że nawet jak masz więcej lat od "13 latków" to mentalnie nie odbiegasz daleko. ^_^

Bez zdania |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...