Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spigot 1.8.3 z najnowszą łatką, aktualnie brak błędów.

Ankieta  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy mam wrzucać silnik?

• Po wyjściu kolejnej poprawki.
      0
    • Gdy wyjdzie kolejna wersja MC.
      2
    • Gdy wyjdzie kolejna poprawka lub wersja!
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spigot.png

Download: http://www.speedyshare.com/nSgHy/Spigot-1.8.3-by-xSaleen.rar

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/babd39e3c76160ba921fb64aff4e54fdd96f02df51e63d7cfcbed005ed325ee1/analysis/1431266118/

wersja 1.8 słabo jest rozwinięta  w Polscę, więc dodaje silnik, aby ludzie zaczęli rozwijać minecraft'a 1.8 w Polsce.

Aktualnie w Polsce jest tylko kilka serwerów 1.8 (mam na myśli serwery 50 graczy+ online)

Pluginy możecie szukać na: (Jeżeli korzystasz z silnika 1.8.3 musisz szukać pluginów wspierających 1.8)

(na tych stronach możecie szukać pluginów na 1.7 oraz 1.8)

http://www.spigotmc....ories/bukkit.4/

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/

Ps.Mogę prosić o -5% punktów ostrzeżeń ? @LeeSinor @Lord Asasin

minecraft.jpg
Opublikowano

Silnik, silnikiem, ale z tego co wiem. Większość graczy gra na 1.7, bo mało kto ma klienta na 1.8 :P Mowa o piratach.

Opublikowano

Silnik, silnikiem, ale z tego co wiem. Większość graczy gra na 1.7, bo mało kto ma klienta na 1.8 :P Mowa o piratach.

Bo 45% gra na by zyczu które nie aktualizuje 1.8 przez co nie mogą wbić na serwery, a tak ciężko pobrać inny lancher np.: Team Exstreme

co do @topic to takie sobie już dawno można pobrać tego spigota

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Bo 45% gra na by zyczu które nie aktualizuje 1.8 przez co nie mogą wbić na serwery, a tak ciężko pobrać inny lancher np.: Team Exstreme

co do @topic to takie sobie już dawno można pobrać tego spigota

1.8.1 można było dawno temu znaleźć na zagranicznych forach, 1.8.3 nie jest takie stare, poza tym, na mpcforum nikt nie wrzucał, a przynajmniej ja nie widziałem, można prawdopodobnie znaleźć na dev.bukkit oraz spigotmc (nie jestem pewny)

Dużo osób korzysta z launcherów 1.8 (niestety za granicą, w Polsce zostaliśmy na 1.7)

By Zyczu nie polecam...

Kiedyś Zyczu wrzucił keyloggera a ludzie nadal tego używają, prawdopodobnie jak będzie mniej użytkowników launchera używać to znowu sytuacja się powtórzy.

Już lepiej korzystać z zagranicznych Launcherów są np.

Shiginima Launcher SE v2.000 zagraniczny launcher, wydali nawet polski język.

A jeszcze lepiej zakupić Premium, i wtedy śpisz spokojnie ;p

minecraft.jpg
Opublikowano

Super, Spigota też wstawiłeś, już zasysam, zapewne brak błędów tak jak w craftbukkit.

Ps.Jak wejdą nowe wersje też wrzucisz, czy będę musiał szukać na innych forach ?

Like ponownie, kawał dobrej roboty.

Opublikowano

Super, Spigota też wstawiłeś, już zasysam, zapewne brak błędów tak jak w craftbukkit.

Ps.Jak wejdą nowe wersje też wrzucisz, czy będę musiał szukać na innych forach ?

Like ponownie, kawał dobrej roboty.

Dodałem ankietę, dla mnie to ok 1h roboty, więc mogę wrzucać.

Najdłużej zajmuje mi wrzucenie silników (40mb) oraz skan.

minecraft.jpg
Opublikowano

@xSaleen a masz auto-in pod 1.8.x ?? jak tak to dam ci like a tak to teraz pobieram i sprdze po fomacie i dam ocene

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@xSaleen a masz auto-in pod 1.8.x ?? jak tak to dam ci like a tak to teraz pobieram i sprdze po fomacie i dam ocene

Nie mam pojęcia, czy Auto-in jest pod 1.8 zobacz  w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1359107-dl-autoin-30-prex-auto-logowanie-premium-skiny-bungeecord-uuid-i-znacznie-wi%C4%99cej/#entry11554679

lub zapytaj się @GotoFinal

minecraft.jpg
Opublikowano

Oczywiście że jest, AutoIn działa na spigocie i craftbukkicie od 1.7 do 1.8.3, na Cauldronie pod 1.7.2 i 1.7.10, oraz Bungee, (na tym samym pliku)

http://www.spigotmc.org/resources/auto-in.578/

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Nie działa wogóle jak usuwam blok mam duzo błedów w konoli

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Nie działa wogóle jak usuwam blok mam duzo błedów w konoli

Wklej błędy konsolki do postu.

Pamiętasz o zastosowaniu pluginów pod 1.8?

minecraft.jpg
Opublikowano

Działa świetnie [chociaż nie wiedziałem że trzeba nowe pluginy na 1.8] działa nie crashuje sie przy reloadzie.

Opublikowano

Działa świetnie [chociaż nie wiedziałem że trzeba nowe pluginy na 1.8] działa nie crashuje sie przy reloadzie.

Coraz więcej pluginów jets na 1.8, więc z pluginami nie powinno być problemów.

minecraft.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

1.8.4 Już przygotowałem.

Wrzucę jutro, muszę najpierw przetestować.

W tym temacie: Kliknij tutaj (MCPreview.ML - Temat na MPC znajdziecie wszystkie Spigoty od 1.6.4. Wszystkie są wgrane na stronę z oficjalnego źródła, nie mają bugów, a dodatkowo codziennie jest wykonywane Update. Z tamtej strony zaopatruje mój serwer w najlepszą dla niego wersję Spigota, PaperSpigota czy CraftBukkita albo Cauldrona. Najnowszy Spigot jaki znalazłem na tamtej stronie to nie 1.8.4 - to 1.8.7 - najnowszy jaki do tej pory wyszedł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...