Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ping

patryQ98

Pytanie

Opublikowano

Od dluzszego czasu mam wysokie pingi w cs go na speed testach itp. Wpisujac w cmd komendę ping google.pl -t czesto wyskakuje mi request time out czytalem na roznych stronach ze moze byc to wina fire walla albo mnie ktos pinguje. Czy jakis ktos obczajony w tych sprawach moglby sie odezwac i mi pomoc ? Bylbym bardzo wdzieczny :) Chce mniej wiecej wiedziec co oznacza te request time out i dlaczego sie pojawia z gory dzieki.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ref & chcialem dodac ze zawirusowanie czy cos podobnego nei jest mozliwe gdyz 7dni temu formatowalem komputer z na dzieja ze to pomoze ale niestety nie pomoglo

Opublikowano

yy nie wiem mam takie cos i to wsadzam do kompa nie wiem czy to radiowka 100102010_1.jpg

A jak powinienem skonfigurowac ustawienia sieci ? Dodam ze mialem formata nie spelna tydzien temu.

Opublikowano

haha, dobre!

A probowales resetowac takie pudeleczko, ktore zazwyczaj sie swieci i wychodza z niego kable (ten niebieski jak ze zdjecia)

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Chce mniej wiecej wiedziec co oznacza te request time out i dlaczego sie pojawia z gory dzieki.

Można to przetłumaczyć jako "upłynął limit czasu żądania". Oznacza to, że pingowany adres nie odpowiedział na ping. Przyczyną może być wadliwa konfiguracja sieci.

Od dluzszego czasu mam wysokie pingi w cs go na speed testach itp.

Podaj dokładne dane. 

Czy posiadasz Internet radiowy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...