Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps i wirus

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc od pewnego czasu cs na mmach chodzi mi wolniej. Wyjasnie. Nie dawno, moja mama weszla w jakis link i sie pobral wirus bylo napisane, ze trzeba zaplacic. Wiec poszedlem do sklepu z kompami, i formacik ofensywny poszedl. Teraz jak gram na mmach mam po 12 fpsow. Zwykle mialem 30-35fps. W randze eagle sie nie da grac na 12 fpsach co zrobic? Sprawdzalem  spojnosc plikow usunelo ok 900+ plikow lecz wciaz jest to samo.

Mimo ze komputer nie jest potworem to w csa sie jakos da grac..

Opublikowano

jakis s**t amd

A zainstalowali Ci chociaż sterowniki czy pure format? 

Sprawdź jaką masz kartę graficzną i pobieraj sterowniki. 

Formatowal tylko dysk C ( chyba) bo gry mialem, ktore byly na dysku d

Opublikowano

Czasami bywa u informatyka ,że podpierdolą Ci karte graficzną jaką miałeś i wstawią nieco gorszą żeby mieć zysk. Teraz jesteś już w czarnej murzyńskiej d***e i jedyne gry jakie Ci zostały to www.gry.pl

Opublikowano

Czasami bywa u informatyka ,że podpierdolą Ci karte graficzną jaką miałeś i wstawią nieco gorszą żeby mieć zysk. Teraz jesteś już w czarnej murzyńskiej d***e i jedyne gry jakie Ci zostały to www.gry.pl

Nie wiem kto chce procek 1,8 karte 512, 2 ramu ddr2 XDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie wiem kto chce procek 1,8 karte 512, 2 ramu ddr2 XDDDDDDDDDD

Mi wsadził typ GTXa 550 za 660.. Po 2 miesiącach ogarnąłem, że coś nie tak jak bardziej wymagającą gierkę odpaliłem :\

Także zbieraj na nowy komputer ;)

Opublikowano

Mi wsadził typ GTXa 550 za 660.. Po 2 miesiącach ogarnąłem, że coś nie tak jak bardziej wymagającą gierkę odpaliłem :\

Także zbieraj na nowy komputer ;)

Musze uzbierac ok 8000 zł na aparat na zeby, a ty mi mowisz zebym na pc zbieral? PS: Sterowniki sa dobre, robie reinstall csa/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...