Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na TBD?

alfatriks123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać w metina na TBD? Mam ochotę sobie pograć ale nie ciągnie mnie do privów. Co sądzicie?

Moim zdaniem opłaca się. Ceny są dość dobrze "zoptymalizowane", więc z ekwipunkiem problemów mieć nie powinieneś. Najgorszy problem to nastawianie ludzi do innych. Oczywiście najwięcej sklepów jest w Jinno i to tam chcę, byś zaczął grać. Jeżeli potrzebujesz Yang, Alledrogo zawsze pomoże.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

opłaca się aczkolwiek ciężko się gra bez allegro :)

Polecam na start kupić yang z allegro wtedy gra staje się przyjemniejsza.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Moim zdaniem nic nie zdziałasz na TBD. Nie wybijesz się nawet. Jeżeli lubisz grać na takich Metinach gdzie nie liczy się rywalizacja to jak najbardziej ale mówię, ciężko Ci będzie :) 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.png•PiffPaff• nieprawda, da się normalnie grać i wybić.. W wielu wątkach stawiasz kategoryczne tezy na różne tematy, a skąd takie różnorakie dane masz to ja nie mam pojęcia.

@1361622928-U485574.pngalfatriks123 radziłbym Ci jeszcze spojrzeć na samos i negros. Z tego co wiem to najwięcej ludzi, czyli największa zabawa i frajda z gry.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Serwer TBD to już trochę stojący serwer i bedzie problem z wybiciem się, ale to moje zdanie ;) 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Jeżeli masz sporo czasu i dużo kasy na is to graj ;). W dzisiejszych czasach na globalu bez is to już nie jest gra. Pamiętam kiedy dawniej można było grać bez ItemShop`u.

Pasjonat
Opublikowano

Bez przesady, to czy się opłaca gra nie oznacza tego, żeby dobić do topki, bo chyba nie o to chodzi. Chodzi o cały klimat, ludzi, ceny, możliwość zarobku itp. Wracając do tematu to oczywiście, że się da, przeciwnie do zdania kolegi wyżej. Oczywiste, że jest to powolne i mozolne w porównaniu do privów, ale to w końcu global, a nie easy 4fun. Jeśli chcesz grać na globalu to bym polecał właśnie tbd/negros/samos i może jeszcze wetar.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się grać w metina na TBD? Mam ochotę sobie pograć ale nie ciągnie mnie do privów. Co sądzicie? 

Opłaca się jeśli tylko masz chęci ! 

Takie komenatrze jak '' nie wybijesz sie, kup yangi z all***o '' są śmieszne, wystarczy dropnąć 2-3 fmsy pozniej zrób postacie 30lvle żeby mieć darmowe bodzie , wbij do nich 4b i zmixuj chociaz 20sr + + wbij je +9 bodziami z kont 30lvli i 200kk masz spokojnie na swoje potrzeby. + wierzchowce w godzinach 19-21

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...