Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwój postaci.

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam łucznika 85 lvl i 30kk do wydania. Moje eq to łuk na 83 u6+7, lekki krok u7+7 i Sztylet na 72 u5+6. SP to WK 99+9 DH 99+12 Zwiad 61+9. Mam resy s5 z b na wszystko i jeszcze kamienne s5. Na co przeznaczyć tę kasę?

Opublikowano

generalnie masz wszystko co potrzebne na aktualny poziom. Mocne sp, reski ponad 120%, eq ujdzie (nie ma co robić lepszego bo jesteś łucznikiem, masz dobre WK więc teoretycznie wbicie 90/95lvl'a to kwestia kilku miesięcy <a po co zmieniać broń na bardzo drogą kiedy nie ma takiej potrzeby?>). Polecam Ci zacząć resell aby na 90lvl'u mieć jakieś hajsy na prawdziwe eq (u6/7+7/8) ;) ewentualnie jeśli już bardzo chcesz na coś przeznaczyć to polecam zainteresować się cs'em. fajna jest na nim zabawa + dobre calligory + pro pvp + no ogólnie bardzo fajne sp xD

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Strój zajaca / morskie lub kamienne s6  np. na glace lub mooby różnych atrybutów / sztylet u7 z osł. na sł ogólny+ jakieś siły,obrażeń,energi / pobawić się z szczęściem i ulepszać sp (możesz sporo zarobić lub tez sporo stracić)

Opublikowano

Polecam resell, bo później eq będzie droższe.

Jeśli nie chcesz resellować to ulepszaj SP, jak nie wiesz które, to polecam Ranga lub Sina.

Oba SP posiadają wiele efektów i spore obrażenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...