Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktoś jeszcze w bf3?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Za jakiś miesiąc będę mógł wreszcie pograć sobie w bf3 na kompie, bo mój laptop po prostu nie uciąga tej gry. Tak się zastanawiam, gra ktoś jeszcze w ogóle w trójkę czy wszyscy przerzucili się na 4? Bo chciałem kupować specjalnie do tego premiuma, ale po co, jeśli będą tylko 2 czy 3 pełne serwery...

Opublikowano

Cześć. Za jakiś miesiąc będę mógł wreszcie pograć sobie w bf3 na kompie, bo mój laptop po prostu nie uciąga tej gry. Tak się zastanawiam, gra ktoś jeszcze w ogóle w trójkę czy wszyscy przerzucili się na 4? Bo chciałem kupować specjalnie do tego premiuma, ale po co, jeśli będą tylko 2 czy 3 pełne serwery...

Witaj :)

Jak by to powiedzieć, osób jest pełno :D

Bardzo dużo ludzi nie przepada za BF4(w tym ja) i dalej "pyka" w trójkę.

Multum ludzi, multum serwerów - do wyboru do koloru!

Na dodatkach też sporo ludzi jest ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Czyli raczej nie zmarnuje tych 50zl wydanych na premium? :D

Dzięki

Według mnie nie :)

Masz dostęp do ciekawych zawartości dodatkowych (większy wybór oręża, pierwszy w kolejce, zadania do wykonania itp. itd.)

W niektórych dodatkach nie ma już takiego ruchu jak kiedyś... ale na 100% znajdziesz coś dla siebie i będziesz mógł po kolei spróbować wszystkiego, a jak coś cię zainteresuje to zostaniesz na dłużej ;)

Opublikowano

Opłaca się kupić premium dla nowej zawartości. Dużo ludzi gra zarówno w BF3 i BF4. BF4 nie jest drogie, wiec również możesz spróbować. Mi BF4 bardzo się spodobał. Błędy są już po naprawiane. Bf4 można przetestować za darmo. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Bf4 premka i gra 100 zl to i tak dużo. A ludzie z ea tak odjebali, że ich kupon 50% za gry p2w działa na gry bez promocji(bo chciałem 50% ceny na promocji, a obniżyło tylko 25%)

Bf3 opłaca się, mniej punktów za walke z pojazdami niż w 4, bo nie ma punktów za "trafienie pojazdu". Z podstawki mapy są pełne, zawsze jest z 5 serwerów na mape(metro, kanaly). Mapy z dlc też są pełne (ale więcej wieczorem), np. z armored kill są 2 serwery 64graczy(gra tam z 50 osób na każdym średnio) i jeden aktywny bitwa pancerna, z b2k też dużo, aftermath są serwery szabrownik i podbój, z end game są ctf i bitwa powietrzna są grane, a cq to dużo gun master 8/16 graczy i dominacja.

Opublikowano

Ja gram w Battlefield 3 nadal. Mogę zagrać, jak chcesz. ;)­

Opublikowano

Osób jest pełno, czasami nawet trudno dostać się na serwery :P

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...