Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa na bloga - pomóżcie :D

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Mam problem z nazwą na bloga, mam jak na razie dwie opcje:

- conscioustea.pl (piję dużo herbaty :D)

lub

- swiadomeja.pl (chyba kazdy wie ocb)

Blog będzie ogólnie oparty o lifestyle, ale też o świadome sny, tworzenie stron, grafika, różne problemy itd.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nick + "blog" zawsze się sprawdza, czyli w tym wypadku "Xoniblog", a jeśli koniecznie chcesz coś oryginalniejszego, to nazwa musi być dość awangardowa i wzbudzająca zainteresowanie. Poszukaj w sieci jakichś popularnych blogów, popatrz, jakie mają nazwy, wysil się trochę. Pamiętaj, że to jest twój blog, więc sam powinieneś wymyślić taką nazwę, która najbardziej by odpowiadała tobie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

XoniBlog - Kiepsko brzmi ? :)

Wydaję mi się, że druga opcja będzie lepsza, bo Herbata tutaj nie ma nic wspólnego :P.

Opublikowano

Nick + "blog" zawsze się sprawdza, czyli w tym wypadku "Xoniblog", a jeśli koniecznie chcesz coś oryginalniejszego, to nazwa musi być dość awangardowa i wzbudzająca zainteresowanie. Poszukaj w sieci jakichś popularnych blogów, popatrz, jakie mają nazwy, wysil się trochę. Pamiętaj, że to jest twój blog, więc sam powinieneś wymyślić taką nazwę, która najbardziej by odpowiadała tobie.

Dzięki za cenne uwagi.

XoniBlog - Kiepsko brzmi ? :)

Wydaję mi się, że druga opcja będzie lepsza, bo Herbata tutaj nie ma nic wspólnego :P.

XoniBlog kiepsko brzmi moim zdaniem, ogólnie jako nick sprawdza się świetnie, ale gdy dodaje jakiś drugi człon to Xoni kompletnie odpada wtedy :D A co do pierwszego wariantu - myślałem, że wyraz "herbata" wzbudzi na myśl początek dnia - słoneczny poranek (codziennie zaczynam dzień od ciepłej herbaty). :P A swiadomeja.pl podoba mi się tak samo jak 1 wariant i mam problem :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

A swiadomeja.pl podoba mi się tak samo jak 1 wariant i mam problem :D

"Świadomyja.pl" lepiej brzmi, a jeśli ma to się odnosić do czytelnika, to może "myślęświadomie.pl".

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

"Świadomyja.pl" lepiej brzmi, a jeśli ma to się odnosić do czytelnika, to może "myślęświadomie.pl".

Oo, "swiadomyja.pl" bardzo mi się podoba, a może masz jakiś pomysł ze słowem świadomy + jeszcze coś? :) 

Równie dobrze, możesz napisać "KawaCzyHerbataBlog" to będzie pasować też idealnie :P

Kojarzy mi się z jakimś programem telewizjnym - odpada :P

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...