Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Origin] Czy mogę odzyskać konto znając kod aktywacyjny gry?

Jonsonek995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam bardzo ze zaśmiecam tutaj forum ale nie wiem gdzie mogę umieścić jakoś moje pytanie :/ jeżeli się da gdzieś to mnie przenieście lub odpowiedzcie :/

No więc tak przechodzą to tematu, mam TheSims 3 na płycie ale kod się wpisuje na Origin i dzięki origin się pobiera na komputer . Lecz resetowałem cały dysk i niestety całe dane typu e-mail lub nazwa użytkownika i hasło przepadły . Czy da się może poprzez kod ( aktywator gry ) przypomnieć dane . Generalnie powinny być przydzielone na ten kod więc jeżeli się mylę to mi to napiszcie i czy może jest jakaś szansa na odzyskanie danych?

Opublikowano

Z kodu niestety się nie da. Nie pamietasz nawet maila? Gdybyś pamiętał to można wtedy odzyskać jakoś konto, napisać do supportu, zadzwonić do nich, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

No wiem mam ich kilka niestety a ten był wyjątkowy zrobiłem specjalnie dla Simsów ale przy remoncie gdzieś sie zawieruszyła kartka i kapa :/ 

To jest właśnie to że nie sprzedadzą normalnie tylko muszę zakładać konto Origin.... ehh może jakoś mi pomogą skontaktuje się z nimi. 

Opublikowano

Po skontaktowaniu się z Origin ;) Pomogli mi wyrozumiali i cierpliwi ludzie ;) Odzyskałem gre poprzez podanie Kodu . Lecz nie pamiętałem Hasła ani E-mail'u . Więc spytali mnie o Pytanie Bezpieczeństwa odpowiedziałem dobrze i miła pani pomogła mi zmienić hasło oraz e-mail. Moge zamknąć temat i dzięki ! 

Aha i uważajcie przy rejestracji przy e-mailu i haśle żebyście nie pomylili nigdy literek bo to się wiąże z komplikacjami jak moje ;) I zapisujcie sobie dane na karteczce ;) 

• 4 lata później...
Opublikowano

Widzę że juz się z nimi skontaktowałes super ale mam ten sam problem i jak sie z nimi skontaktowałes proszę powiedz 

Z góry dziękuję 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...