Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z powtórką.

Michoko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od razu mówię, że nie wiem gdzie napisać ten temat, więc jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.

Mam problem z powtórką. Chciałbym wyciąć jedną rundę (zrobiłem ace'a), ale nie wiem jak to zrobić. Proszę, mógłby mi ktoś pomóc?

Mam już ją pobraną, znalazłem fragment, który chcę wyciąć.

Opublikowano
cl_draw_only_deathnotices 1

Potem szukasz ten swój fragment, odpalasz program do nagrywania typu Fraps, Bandicam i nagrywasz. Później tylko renderowanie zostaje. 

he?

Opublikowano

Wyciąć w sensie nagrać?

Między fragmentami dema możesz poruszać się za pomocą menu (domyślnie Shift + F2)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

@DeepSea wyciąć, miałem na myśli zapisać ten fragment przez to menu - da się tak?

znam te komendy, chodzi mi tylko i wyłącznie o wycięcie tego fragmentu

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMichoko Proponowałbym nagranie to jakimś programem - lepsza możliwość edycji filmu, brak rozszerzenia z demo.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Właśnie pobrałem Bandicam. Spróbuję :)

Edit :Nagrałem. Trochę to waży (201 MB) Da się jakoś zmniejszyć tego rozmiar i polepszyć jakość?

Opublikowano

Właśnie pobrałem Bandicam. Spróbuję :)

Edit :Nagrałem. Trochę to waży (201 MB) Da się jakoś zmniejszyć tego rozmiar i polepszyć jakość?

Musisz wyrenderować w Vegasie itp. Jak polepszyść jakość? Nagraj Frapsem to bez konwersji Ci nagrywa, wtedy w np. Vegasie ustawiasz bitrate i będziesz bez stratny. Wymagasz jakości = waga. 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...