Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło do .rar Skidrow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie otóż ściągnąłem WoW Cataclysm od Skidrowa i jak chciałem zainstalować to pokazało się żeby napisać hasło w readme przeczytałem że trzeba wejść na stronę i wypełnić ankietę. I mam taką prośbę:

Może wiecie jakie jest hasło bo przeszukalem cały internet i nie znalazłem poprawnego hasła byłbym bardzo wdzieczny

Opublikowano

Dałeś się zrobić w balona. W większości przypadków serwery udostępniają klienta pod daną wersję gry. Zobacz np. na takim Atlantisie.

Opublikowano

Jak w balona? Sprawdzałem ba Atlantiss i tam był klient który ważył około 8mb. Pobieralem od Skidrowa ze strony:torrentsnack.A to na Atlantiss myślałem że trzeba ściągnąć jak już zainstaluje zwykłego WoW Cataclysm... teraz już nie wiem...

Opublikowano (edytowane)

Jak w balona? Sprawdzałem ba Atlantiss i tam był klient który ważył około 8mb. Pobieralem od Skidrowa ze strony:torrentsnack.A to na Atlantiss myślałem że trzeba ściągnąć jak już zainstaluje zwykłego WoW Cataclysm... teraz już nie wiem...

Na Atlantissie masz do wyboru albo pobrać full klienta 4.3 torrent albo pobrać klienta mini czyli pobierasz te 8 mb i w trakcie gry będzie ci sie gra pobierać, nie polecam tego. Wszystko jest na ich stronie.

Z tym twoim torrentem i jakieś hasło przez gówniane ankiety to raczej nikłe szanse na rozwiązanie problemu. Zawsze pobieraj wow na dany patch ze strony serwera na którym chcesz grać, zero problemów.

Edytowane przez Aidou
Opublikowano

Ja pobieram tego mini wowa bo na torrencie mi nie chcę się pobrać a mam mały problem z instalowaniem/pobieraniem ponieważ jak coś klikam czy coś to pokazuje mi się brak odpowiedzi a jak ściągnąłem tego drugiego gdzie jest tylko jeden plik a nie folder to mi się wyłączyło i pokazał się jakiś error