Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Życiowa FIFA

GoRecordUpload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi drodzy !

W serii Życiowa Fifa staram się przedstawić wszystkie błędy, które wszystkich nas irytują w Fifie, wszelkie niedopracowania, błędy i inne tego typu rzeczy. Mam nadzieje, że seria się przyjmie i będę mógł kontynuować pracę nad nią, ponieważ samo montowanie jej sprawia mi niesamowitą frajdę, a chciałbym się z kimś dzielić moją pracą. Ogólnie jest to moje pierwsze zetknięcie z tego typu montażem i mam nadzieje, że nie przesadziłem z dodatkowymi duperelkami na filmie, lub też nie było ich za mało. Proszę o wszelkie opinie w komentarzach. Have fun and Enjoy.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Gratulacje za spojrzenie na Fifę od tej strony, wszyscy gracze cierpią z powodu tych błędów, a sami twórcy gry nie robią wiele, by je naprawić. Czekam na więcej odcinków, świetna robota!

Opublikowano

Gratulacje za spojrzenie na Fifę od tej strony, wszyscy gracze cierpią z powodu tych błędów, a sami twórcy gry nie robią wiele, by je naprawić. Czekam na więcej odcinków, świetna robota!

Bardzo dziękuję za opinie, planuje publikować kolejne odcinki gdy tylko zbierze się odpowiednia ilość contentu. Następny odcinek znów o bramkarzach, ale tym razem o rzutach karnych, bo jest to dość szeroki temat.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...