Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skok o dwie dywizje.

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://eune.op.gg/summoner/userName=PatatinusPL- Tutaj zobaczcie moje mmr na moim "smurfie". Czy to się sprawdza - ten ich algorytm mówi prawdę ? Tracę po max 14, zdobywam 26+. Btw. main P1.

Średnie MMR dla tej ligi wynosi 1,199.

1,316beta
MMR
You're likely to rise 2 divisions! Cheer up!

...................\/...................

Opublikowano

Jak dostajesz po 26 LP to najprawdopodobniej przerzuci Cię o dwie dywizje. :) Ja na nowym koncie w plat 5 dostawałem po 25-29 LP i przerzuciło mnie do plat 3 od razu. Tym na op.gg się nie kieruj, patrz na to ile dostajesz.

Opublikowano

Jak dostajesz po 26 LP to najprawdopodobniej przerzuci Cię o dwie dywizje. :) Ja na nowym koncie w plat 5 dostawałem po 25-29 LP i przerzuciło mnie do plat 3 od razu. Tym na op.gg się nie kieruj, patrz na to ile dostajesz.

Ja dostawałem po 31-34 LP i mnie o dwie dywizje nie przerzucało a miałem MMR ponad 2100, gdzie wymagane było niby 1700 więc to jest jakaś ściema z tym MMR na OP GG.

­

Opublikowano

Ja dostawałem po 31-34 LP i mnie o dwie dywizje nie przerzucało a miałem MMR ponad 2100, gdzie wymagane było niby 1700 więc to jest jakaś ściema z tym MMR na OP GG.

No cóż, ja wcześniej będąc w gold 3 nie dostałem awansu do gold 1 od razu, chociaż miałem wysokie MMR. Jednakże w większości przypadkach awansuje normalnie o 2 dywizje, jeżeli MMR jest wyższe od danej ligii. Różnie to bywa.

Opublikowano

Z Plat I na pewno Ciebie nie przerzuci o 2 dywizje. Będziesz musiał zagrać 5 placementów normalnie, wtedy wejdziesz do Diamentu V. Potem Ciebie przerzuci nie przerzuci, w diamencie nie da się przeskoczyć dywizji. Dzięki @Miszczu

MMR podawane na op.gg jest nieprawidłowe, nie jest obliczane wg algorytmu Riotu, tylko swojego własnego.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

A takie pytanko ilość zdobywanych pkt w lidze zależy od MMR okej a MMR zależy (od tego jak grasz) okej ale to od tego jak gram tzn. KDA ? Win Ratio, Mulitikille ? Objectivy ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Z Plat I na pewno Ciebie nie przerzuci o 2 dywizje. Będziesz musiał zagrać 5 placementów normalnie, wtedy wejdziesz do Diamentu V. Potem Ciebie przerzuci.

MMR podawane na op.gg jest nieprawidłowe, nie jest obliczane wg algorytmu Riotu, tylko swojego własnego.

Nie przerzuci, bo w diamencie nie da się skoczyć o 2 dywizje.
Opublikowano

Nie sugeruj się wgl op.gg bo nie wskazuje prawidłowo tego mmr, jeśli grasz duo to już wgl się miesza mocno. Patrzysz tylko na punkty ja za każdą grę dostawałem po 25lp i dwa razy skoczyłem o dwie dywizje.

Opublikowano

Zależy od MMR, którego Ty nie zobaczysz. Ja na swoim koncie miałam tak, że z g5 do g3 bez jakiejkolwiek serii mnie wrzuciło, więc zależy od ukrytego MMR. Jak dostajesz koło +27/30LP to w 90% skoczysz dwie dywizje. :) 

Opublikowano

Mam serie to ozbaczymym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...