Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o moje staty.

Mikserous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w cs'sie siedzę niedługo, bo 320 godzin, w 57 wygranych turniejowych meczy wbiłem Gold 1. Czy to dobry wynik? Pytam z ciekawości, gdyż nie wiem za bardzo jak to się ma w skali ogólnej. Mój kolega się chwalił że założył nowe konto i po 10ciu wygranych wskoczył do kałacha II (na jego poprzednim koncie miał przegrane ponad 600h). Moje 320 godzin jest spowodowane tym, że często przesiaduję na różnych serwerach, jak to mówią: szlifując aima.. 

P.S. z Silver II do Silver IV wskoczyłem rozgrywając 3 mecze (w tym 2 wygrane na pierwszym miejscu w tabeli; MVP > 7), co dla mnie było miłym zaskoczeniem.

P.S 2... Wbijałem każdą z rang sam (grałem solo). Gdy próbowałem grać z kolegami (gold 3 - kałachy) to jednak kiepsko mi szło ;p

Opublikowano

Wynik jak wynik ;-;

Zaraz wszyscy zaczną spamować takiego typu postami...

Nie wiemy jak grasz więc czemu mamy oceniać Twoje staty? Staty i tak się nie liczą - każdy ma raz dobry dzień a raz nie.

Opublikowano

Gold Nova 1 przy 320h? Bardzo słaby wynik. Ja np. ( nie chcę się przechwalać, ale to i tak słaby wynik ) po 8 rankedach do tej pory wygranych dostaję Gold 1-3. Według mnie wynik Twój jest zbyt słaby. Pograj więcej turniejów i zobacz jak Ci na nich idzie i zobacz kogo Ci dobiera.

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

To jest indywidualna sprawa... są ludzie po 1000h i mają silvera i są tacy co po 500h mają orła w laurach.

Średnio ludzie po 500h mają golda-kałacha.

Opublikowano

Ja mam 100h i Elite Master.. miałem 2 razy bana na 7 dni pod rząd xD i gram na serwerach.

Mam 32 wygrane turniejówki.. podkreślając że nigdy wcześniej nie miałem styczności z CS'em.

Twój wynik jest ani za dobry ani za zły.. mój kolega gra 1,5 roku i ma Elite Master.

Swój wynik możesz ocenić sam.. czy się bardzo starałeś nabić czy od tak żeby zagrać.

Opublikowano

Słabo. Ja po 20 godzinach (10 meczach) wbiłem Golda 4. 

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Ja po 50h miałem gold nova 2 (nie grałem wcześniej w GO) Ale przypuszczam że dzięki cs 1.6 miałem jakieś podstawy do GO.

Aha i po 10 rankerach Silver Master elite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...