Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile gier moge przegrac?

SilverWalk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ramzes.
Opublikowano

Zależy od MMR. Może być tak, ze przegrasz 1 i spadniesz albo przegrasz 10 i nic 

Opublikowano

Dopiero wbilem G5, mam 0 lp, ile gier moge przegrac, albo po ilu spadne jezeli bym teraz przegrywal po rzad? Mniej wiecej :D

zalezy od mmr jak masz dobre to nawet z 5-7 a jak slabe to z 3 

Opublikowano

Jeżeli dopiero wbiłeś to jesteś chroniony przed spadnięciem przez kilka gier.

Opublikowano

Powinna Ci wyskoczyc informacja, gre lub dwie przed demotem, ze jestes zagrozony. Przynajmniej ja tak mialem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Pomocnik
Opublikowano

Po awansie do nowej ligi masz immunitet przez 10 gier. Po tym czasie spadek zależy od Twojego MMR.

Opublikowano

Po awansie do nowej ligi masz immunitet przez 10 gier. Po tym czasie spadek zależy od Twojego MMR.

Wiele razy zdarzało mi się spaść, ale zawszę spadałem dopiero po pięciu porażkach. Oczywiście wszystko mogło się zmienić, bo nie grałem już ok. 2 miesiące.

Pomocnik
Opublikowano

Wiele razy zdarzało mi się spaść, ale zawszę spadałem dopiero po pięciu porażkach. Oczywiście wszystko mogło się zmienić, bo nie grałem już ok. 2 miesiące.

Pytanie dotyczy spadku do niższej ligi, w przypadku dywizji ilość gier jest o wiele niższa.

Opublikowano

Ja mam już 6 lostów na 0 w platynie V więc masz jakieś 7-8 gier.

Najlepiej w ogóle nie graj, zrób sobie 2 tygodnie przerwy.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...