Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remisy ?

premul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalezy od tego, jak Ci w tym meczu poszlo, tj ile miales mvp, ile miales kluczowych rund, kd tez troche sie liczy, osobiscie znam kilka osob, ktore wbily range oo remisie (na yt mozesz zobaczyc jak pasha wbija globa) oraz takie, ktore po remisie spadly z rangi. ;)

Opublikowano
^^ a czemu nie na odwrót?? Przecież to działa w obie strony, tak jakby gry nie bylo
Opublikowano

Dzisiaj akurat miałem remis.. i awans za niego ;D... Tak myślałem że będzie gra o lvl up.. bo wyszukiwanie było koszmarnie długieee ;o

Opublikowano

Powiem Ci na przykladzie. Jak remis moze liczyc jak przegrana lub polowe przegranej, skoro jak gracie np. na supremach i remisujecie mecz na supreme, to znaczy, ze gracie mniej wiecej na tym samym poziomie, czyli spadek sie nie nalezy.

Opublikowano

przegrana spadek remis zalezy jak ci poszlo wygrana awans, raz awansowalem po wygranym meczu mialem 9:20 bez mvp i raz spadlem po meczu przegranym mialem 26:10

Opublikowano

Remisy według mnie są liczone jako wygrana(oczywiście, że zależne to jest od twojego wyniku). Nie raz zdarzyło mi się, że awansowałem właśnie po takim wyniku. Remis pod względem ilości "punktów ELO"(o ile tak to można nazwać) jest korzystniejszy niż nawet poddanie się drużyny przeciwnej. "Poddanie się" dla drużyny wygranej ma znikomy wkład w kwestii awansu, natomiast dla drugiej drużyny, "poddanie się" jest gorsze niż porażka, tzn. o wiele więcej stracimy poddając się aniżeli przegrywając mecz w tradycyjny sposób.

Nowicjusz
Opublikowano

Remisy według mnie są liczone jako wygrana(oczywiście, że zależne to jest od twojego wyniku). Nie raz zdarzyło mi się, że awansowałem właśnie po takim wyniku. Remis pod względem ilości "punktów ELO"(o ile tak to można nazwać) jest korzystniejszy niż nawet poddanie się drużyny przeciwnej. "Poddanie się" dla drużyny wygranej ma znikomy wkład w kwestii awansu, natomiast dla drugiej drużyny, "poddanie się" jest gorsze niż porażka, tzn. o wiele więcej stracimy poddając się aniżeli przegrywając mecz w tradycyjny sposób.

Ty awansowałes, ale równie dobrze można spaść na remisie ;)

7843614306672931380722.png

Pasjonat
Opublikowano

Ty awansowałes, ale równie dobrze można spaść na remisie ;)

To zależy od udziału gracza w wygranych rundach swojego zespołu. Można nawet wygrywać sporo meczy i nie awanować, będąc np. afk, albo i kręcąc się na respie. Remisy również są podobnie liczone, lecz awans jest trudniejszy do zdobycia przy takim wyniku. 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Po remisie nigdy nie spadłem, wręcz przeciwnie wiele razy awansowałem :) Często ludzie piszą że spadli po wygranej. Dzieje się tak tylko jeśli zostałeś wyrzucony z meczu i zagrałeś kolejny gdy ten 1 się jeszcze nie skończył a drużyna przegrała :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...