Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzeci Wymiar - Odmienny stan świadomości

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z ciekawości zapytam się słuchaczy, jaki kawałek z najnowszej płyty 3W jest waszym zdaniem najlepszy? Oraz jak oceniacie całą płyte i trud w nią włożony gdyż powstawała naprawdę długo..

Moim zdaniem 3 dominujące dla mnie kawałki, idąc kolejnością to Oddalam się, Psychiatryk, Paranoje.. Typy pewnie ze względu na mój klimat. Sama płyta według mnie jest na plus, to na pewno, ale szczerze mówiąc spodziewałem się większego fenomenu.. Jak we wcześniejszych płytach każdy kawałek był sobie równy i każdy można było słuchać w kółko tak tu no.. powracam chyba tylko do połowy z utworów.. Coś nowego słychać ale chyba to nie to.. A Wy jak sądzicie?

Opublikowano

Płyta poniżej oczekiwań, żaden kawałek mi nie przypadł jakoś do gustu, ale zdanie mam takie samo o poprzednich płytach.

One były super i można było cały czas słuchać a tą ledwo raz przesłuchałem i nie wrócę.

3/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...