Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokedex dla pokexgame lub jakiś program

artur666artur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poszukuje programu który umożliwia zaznaczenie złapanych pokemonów lub pokazujący posiadane pokemony . myślałem wyciąć jakiś plik z pokemon online do pokexgame ale nie wiem co i jak . Gram w pokexgame tylko by złapać wszystkie pokemony ale nie mam jak zrobić by zaznaczyć które już mam i poszukuje jakiegoś rozwiązania na to :/ Czy jest ktoś w stanie pomóc mi znaleźć jakieś rozwiązanie z tym . najlepiej aby program posiadał segregacje pokemonów itp info o nich itp . z góry dziekuję i daje naj za najlepszą odpowiedź  

Opublikowano

W PC masz taki komputerek, klikasz na niego i tam masz catche, albo w samym pokedexie ostatnio jak gralem to przed nazwa pokemona w panelu po prawo byla ikonka pokeballa, ona oznaczala chyba zlapanie, albo dexniecie?

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

gz :/ komp w PC nie działa a samo catche mnie nie interesuje bo ja jestem kolekcjonerem pokemonów a tam jest tylko info o ilości złapanych pokemonów :/ dało by rade wyciąć z pokemon online pokedexa i wkleić go do pokexgame ? 

Opublikowano

w pokexgames  przy pokedexie kolo nicku pokemona jest "pokeball", lub go nie ma -  jeżeli jest to znaczy, że zlapales juz tego pokemona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...