Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze walczyć pojazdami?

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak być dobrym w czołgach, bwp, aa? Bo zawsze enemy mają soflam i pociski laserowo kierowane(grajac na pustyni bandar). I jak niszczyć przy pomocy rpg? Bo zwykle oddam 2 strzały i padam.

Opublikowano

Jak być dobrym w czołgach, bwp, aa? Bo zawsze enemy mają soflam i pociski laserowo kierowane(grajac na pustyni bandar). I jak niszczyć przy pomocy rpg? Bo zwykle oddam 2 strzały i padam.

Witaj,

Gdy chcesz szybko unieszkodliwić czołg, strzelaj zawsze w jego tył - czy to rpg'em, granatnikiem lub innym pojazdem (rpg/czołg 1 strzał=unieruchomienie).

Na YT jest bardzo dużo poradników dotyczących czołgów, BWP i mobilnej artylerii (np. taktyki, na co uważać itd.), wystarczy "wklepać" odpowiednie zapytanie ;)

Jedną z moich ulubionych map do grania tankiem jest Granica Kaspijska, polecam również do treningu  :).

Moje ulubione setup'y:

• Czołg - opancerzenie; termowizja; ciężki KM;
  • BWP - jw.;                   jw.;              pocisk APFSDS-T

Pozdrawiam!  ^_^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W battlefield 3 pamietaj zeby nie jezdzic zbyt czesto z wcisnietym shiftem, kiedy jedziesz szybciej taki rpg czy czolg unieruchamia Cie jednym strzalem, i jeszcze jedna taka mala rada, wiekszosc graczy gra na nie duzych ustawieniach graficznych i chowajac sie w takie dziury po nalocie mysliwca jestes bardzo slabo widoczny wiem to z wlasnego doswiadczenia poniewaz najczesciej mozna mnie widziec w mysliwcach i mam trudnosci z zlokalizowaniem wrogiej plotki a gram na ustawieniach jakos siatki i tekstur na max wiec chowaj sie  a Cie nie znajde ;P

wybaczcie za brak polskich znakow, niemiecki laptop

Faber est quisque suae fortunae

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...